Jechałam z firmą kilka razy. Za pierwszym razem byłam naprawdę pozytywnie zaskoczona. Potem było już gorzej. Jak ostatnim razem musiałam jechać z panem wymiotującym co przystanek (i nic z tym nie zrobiono, kierowca nie reagował, napisałam nawet reklamację i odpisali mi takie bzdury, że dramat), podziękowałam serdecznie. Plusem jest aplikacja i jest to spora wygoda. Minusem tej firmy jest to, z przodu jest miejsce dla kogoś z dzieckiem albo na 1,5 osób chorych na anoreksje, a niestety jeżdżą tam dwie. Jak ktoś siedzi z przodu ma bardzo mało miejsca i podróż jest niekomfortowa. Nie ma o tym informacji prawie nigdzie, niestety.
Planujesz wyjazd do pracy i zależy Ci na komfortowym i szybkim transporcie? GTV bus to odpowiedź na Twoje potrzeby!
Z nami wyjedziesz spod dowolnie wskazanego adresu i trafisz wprost do celu. Bez czekania na dworcach, bez stresu towarzyszącego przesiadce. Naszych pasażerów odbieramy z dowolnego adresu i dowozimy w wybrane miejsce w Niemczech, Belgii i Holandii.Sama zdecyduj, gdzie chcesz zacząć swoją podróż.
To nie wszystko! W połowie lipca uruchamiamy jedną z najnowocześniejszych aplikacji w Polsce, dzięki której nie tylko łatwo kupisz bilet, ale także będziesz miała dostęp do podglądu całej podróży. Zachęcamy do współpracy i chętnie odpowiemy na wszelkie pytania!
GTV bus – komfortowy transport z każdego miejsca w Polsce!
GTV bus
ul. Hutnicza 5 46-040 Ozimek Polska, Poland
+48 606 200 002