GTV bus - przełom w międzynarodowym transporcie

23 czerwca 2020 16:01 / 2 osobom podoba się ten post
Planujesz wyjazd do pracy i zależy Ci na komfortowym i szybkim transporcie? GTV bus to odpowiedź na Twoje potrzeby!
Z nami wyjedziesz spod dowolnie wskazanego adresu i trafisz wprost do celu. Bez czekania na dworcach, bez stresu towarzyszącego przesiadce. Naszych pasażerów odbieramy z dowolnego adresu i dowozimy w wybrane miejsce w Niemczech, Belgii i Holandii.Sama zdecyduj, gdzie chcesz zacząć swoją podróż.
To nie wszystko! W połowie lipca uruchamiamy jedną z najnowocześniejszych aplikacji w Polsce, dzięki której nie tylko łatwo kupisz bilet, ale także będziesz miała dostęp do podglądu całej podróży. Zachęcamy do współpracy i chętnie odpowiemy na wszelkie pytania!
GTV bus – komfortowy transport z każdego miejsca w Polsce!
GTV bus
ul. Hutnicza 5 46-040 Ozimek Polska, Poland
+48 606 200 002
05 listopada 2021 13:41 / 2 osobom podoba się ten post
Jechałam z firmą kilka razy. Za pierwszym razem byłam naprawdę pozytywnie zaskoczona. Potem było już gorzej. Jak ostatnim razem musiałam jechać z panem wymiotującym co przystanek (i nic z tym nie zrobiono, kierowca nie reagował, napisałam nawet reklamację i odpisali mi takie bzdury, że dramat), podziękowałam serdecznie. Plusem jest aplikacja i jest to spora wygoda. Minusem tej firmy jest to, z przodu jest miejsce dla kogoś z dzieckiem albo na 1,5 osób chorych na anoreksje, a niestety jeżdżą tam dwie. Jak ktoś siedzi z przodu ma bardzo mało miejsca i podróż jest niekomfortowa. Nie ma o tym informacji prawie nigdzie, niestety. 
05 listopada 2021 13:43
opiekunkoland

Jechałam z firmą kilka razy. Za pierwszym razem byłam naprawdę pozytywnie zaskoczona. Potem było już gorzej. Jak ostatnim razem musiałam jechać z panem wymiotującym co przystanek (i nic z tym nie zrobiono, kierowca nie reagował, napisałam nawet reklamację i odpisali mi takie bzdury, że dramat), podziękowałam serdecznie. Plusem jest aplikacja i jest to spora wygoda. Minusem tej firmy jest to, z przodu jest miejsce dla kogoś z dzieckiem albo na 1,5 osób chorych na anoreksje, a niestety jeżdżą tam dwie. Jak ktoś siedzi z przodu ma bardzo mało miejsca i podróż jest niekomfortowa. Nie ma o tym informacji prawie nigdzie, niestety. 

Rekramówki nie muał?
05 listopada 2021 13:44 / 1 osobie podoba się ten post
*lekramówki
05 listopada 2021 13:46 / 1 osobie podoba się ten post
JanOp1979

*lekramówki

Wprost na chodnik, a cały bus wysłuchiwał tej symfonii
05 listopada 2021 14:52 / 4 osobom podoba się ten post
opiekunkoland

Wprost na chodnik, a cały bus wysłuchiwał tej symfonii

Ludzie nie wiedzą że Aviomarin istnieje szkoda 
05 listopada 2021 15:10 / 6 osobom podoba się ten post
Jechałam z nimi w tym roku jeden raz, wszystko było ok. Co do pasażerów i ich zachowań z odruchem wymiotnym, to akurat w innym busie była podobna sytuacja( ale inny przewoźnik ) - pani jechała do domu na Ukrainę i tabletki jej nie pomagały- ja sama zapytałam się jej czy czasem nie potrzebuje tabletki to mogę jej dać, ponieważ takowe posiadam  ( kierowca zwrócił się do mnie , że nie wie czy ta pani nie brała tabletki czy wzięła i jej one nie pomagały, bo już bardzo długo jechała). Ja nie oceniam , bo sama też biorę aviomarin ale gdybym jechała tak długo jak ta kobieta to zapewne skończyłoby się to wszystko bardzo podobnie - odruchem wymiotnym. 
05 listopada 2021 15:21 / 4 osobom podoba się ten post
Kaspira009.12

Jechałam z nimi w tym roku jeden raz, wszystko było ok. Co do pasażerów i ich zachowań z odruchem wymiotnym, to akurat w innym busie była podobna sytuacja( ale inny przewoźnik ) - pani jechała do domu na Ukrainę i tabletki jej nie pomagały- ja sama zapytałam się jej czy czasem nie potrzebuje tabletki to mogę jej dać, ponieważ takowe posiadam  ( kierowca zwrócił się do mnie , że nie wie czy ta pani nie brała tabletki czy wzięła i jej one nie pomagały, bo już bardzo długo jechała). Ja nie oceniam , bo sama też biorę aviomarin ale gdybym jechała tak długo jak ta kobieta to zapewne skończyłoby się to wszystko bardzo podobnie - odruchem wymiotnym. 

Tez biorę bo mi na starsze lata choroba lokomocyjna wrocila ?No ale bus to bus max 9 osob różne perfumy + fajeczki szybciochem jarane na postoju ,taki sobie miszung i Houston  mamy problem kto bardziej delikatny .
05 kwietnia 2023 21:26 / 1 osobie podoba się ten post
05 kwietnia 2023 22:08 / 3 osobom podoba się ten post
Ja jeżdżę tylko Snindbadem i już wiedzą że moje miejsce to nr 9 
27 listopada 2024 16:58 / 3 osobom podoba się ten post
Jechałam z nimi w grudniu zeszłego roku w dwie strony wracając z opieki i potem w maju tego roku. Mają bardzo dużo busów a co za tym idzie w miarę sprawnie mija podróż o ile jest mało przesiadek. Przed świętami jechałam dłużej, a po świętach i w maju już szybciej i sprawniej to przebiegało.
17 lutego 2025 13:49 / 2 osobom podoba się ten post
Będę jechać z tym przewoźnikiem w tym tygodniu, więc dam znać.
Na razie mogę napisać, że pan na infolinii sympatyczny, rzeczowy i wszystko mi objaśnił. Bagażu można mieć 2x 20 kilo + bagaż podręczny do 5 kilo. Będę miała niestety przesiadkę, więc liczę, że nie będzie mrożenia tyłka na zimnie zbyt długo. Póki co firma na plus.
26 lutego 2025 11:15 / 4 osobom podoba się ten post
Obiecałam, że dam znać co do przewoźnika, więc oto opinia: pan, który mnie odbierał był bardzo uprzejmy, pomógł mi znieść bagaże i można z nim było fajnie porozmawiać. Na plus brak głośnej muzyki do słuchania której pasażerowie są zazwyczaj zmuszeni w środkach transportu.
Przesiadka była na dużym parkingu na stacji benzynowej w miejscowości Kąty. Trochę się trzeba było na czekać, ale nie przekroczyło to godziny. Większość busów do których się przesiadaliśmy miało oznaczenia numeryczne, ale jeden nie miał i wiem, że ludzie musieli sprawdzać numer rejestracyjny.
W drugim busie pan też miły; w żadnym busie nie było problemu, żeby się zatrzymać na toaletę na żądanie.
W pierwszym busie siedzenie obok kierowcy to było na 1,5 osoby, a gniotły się tam dwie osoby. Na minus brak takiego stoliczka na siedzeniu przed, który można rozłożyć, dopiero jak go nie ma to się przekonałam ile daje, bo tak to moje rzeczy turlały się po podłodze, bo nie było ich gdzie położyć, a siedzenia były na całą długość w poprzek i podłoga, gdzie też nie było za dużo miejsca, to było jedyne, gdzie można je było położyć.
Na wielki plus, że kierowcy byli przede wszystkim skupieni na jeździe, bo zdarzało mi się już jeździć z takimi co trzymali komórkę w jednym ręku, a drugą prowadzili 
26 lutego 2025 13:39 / 1 osobie podoba się ten post
Tamara

Ja jeżdżę tylko Snindbadem i już wiedzą że moje miejsce to nr 9 :modlmy sie:

A moja córka Daria jest pilotka w Sindbad i bardzo często jeździ na Monachium, Studdgard , Zurtych. 😁😜
26 lutego 2025 13:43 / 4 osobom podoba się ten post
Jeśli jadę na " dół" Niemiec raczej jadę z GTv lub Osobus bo przesiadki mają w dole Polski. 
Jeśli w górę De to jadę Complex bo przesiadka kolo Belina. 
Wracam 7 marca GTV . Wyjazd około 16-18 więc w domu będę dopiero koło 12 w południe. Niestety. 🫣 Długo bo i kawał drogi przede mną. Około 1400 km 🙈. Pozdrawiam kierowców i oby wszyscy dojechałem szczęśliwie do celu.