Koronawirus 2

17 kwietnia 2020 19:00 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Minister zdrowia  rekomenduje tradycyjne wybory najprędzej za dwa lata . Niestety jeszcze wisi nad nami plan wyborów korespondencyjnych . 

Zobaczymy jak wróci projekt ustawy z senatu.
17 kwietnia 2020 19:09
tina 100%

Zobaczymy jak wróci projekt ustawy z senatu.

Nie dosluchalam w radio , telefon mi zadzw9nil . To ten projekt min Gowina? 
17 kwietnia 2020 19:11 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Minister zdrowia  rekomenduje tradycyjne wybory najprędzej za dwa lata . Niestety jeszcze wisi nad nami plan wyborów korespondencyjnych . 

Czyli po tym jak dureń zapowiedział, że minie wirus bo nas zaszczepia. Jak nas zaszczepia i otumania to każdy podpisze to co pod nos nam wsunął. Bez mrugnięcia. Dla mnie wybory mogą i być dziś i za 5 lat nie mam zamiaru brać udziału w żadnych. Nigdy nie brałam i nie będę.  
17 kwietnia 2020 19:15 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Czyli po tym jak dureń zapowiedział, że minie wirus bo nas zaszczepia. Jak nas zaszczepia i otumania to każdy podpisze to co pod nos nam wsunął. Bez mrugnięcia. Dla mnie wybory mogą i być dziś i za 5 lat nie mam zamiaru brać udziału w żadnych. Nigdy nie brałam i nie będę.  

Dusiu o szczepionkach to z Tina popisz , bardziej kompetentna osoba . Wiedz tylko , że szczepionki uratowały życie ludzkości . 

17 kwietnia 2020 19:17 / 3 osobom podoba się ten post
Szczepionki jeszcze nie ma niestety , ani w USA , Niemczech , już są blisko , ale optymistyczne prognozy to 12-18 miesięcy .
17 kwietnia 2020 19:18 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Dusiu o szczepionkach to z Tina popisz , bardziej kompetentna osoba . Wiedz tylko , że szczepionki uratowały życie ludzkości . 

Teraz razem ze szczepionkami to mają nam jakieś czipy montować. Ja się na układach scalonych nie znam, ale prędzej jaki elektronik, albo męcizna. Może Luke ? 
17 kwietnia 2020 19:19 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Szczepionki jeszcze nie ma niestety , ani w USA , Niemczech , już są blisko , ale optymistyczne prognozy to 12-18 miesięcy .

Na SARS i MERS coś tam zaczeli, ale zarzucili, bo się epidemia skonczyła.
17 kwietnia 2020 19:22 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Na SARS i MERS coś tam zaczeli, ale zarzucili, bo się epidemia skonczyła.

Mądre głowy mówią ,że będzie trzeba się nauczyć żyć z wirusem .  Natura się chroni przed ingerencja ludzkości? 
A te czipy to poważnie ? 
17 kwietnia 2020 19:39 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Mądre głowy mówią ,że będzie trzeba się nauczyć żyć z wirusem .  Natura się chroni przed ingerencja ludzkości? 
A te czipy to poważnie ? 

No co Ty :lol1. Mialam się jeszcze rozwinąć, ale zmilczę 
A trzeba będzie jakoś funkcjonować z wirusem w tle, bo tak się rozlazł, że szybko nie odpusci, a gospodarka nie może stac w nieskonczoność.
17 kwietnia 2020 19:50 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

No co Ty :lol1. Mialam się jeszcze rozwinąć, ale zmilczę :lol2:
A trzeba będzie jakoś funkcjonować z wirusem w tle, bo tak się rozlazł, że szybko nie odpusci, a gospodarka nie może stac w nieskonczoność.

Tyle teorii spiskowych krazy
17 kwietnia 2020 19:54 / 4 osobom podoba się ten post
Tak z innej strony . To zagrożenie miało wyzwolić w nas pozytywne impulsy . I wyzwoliło . Chęć pomagania jest przeogromna . Zagrożenia wyzwoliły też niestety ciemna energię . 
Mam na myśli relacje międzyludzkie. Rodzinne . 
Nawet epidemię można wykorzystać żeby komuś dokopać .
17 kwietnia 2020 20:20
dorotee

A te czipy to poważnie ? 

Od czego jest nazwa COVID 19? Od oznakowania bydła. Tak te czipy to poważnie. Będą nas śledzić i sterować naszym losem. Ja już o tym pisałam jak się zaczęła ta całą całą z z koronawirusem ale mnie tutaj wyśmiano i skończyłam swoje wywody.. Tymi słowami, że maski mamy nosić dopóki nas nie zaszczepia to Szumowski poległ na całej linii. I to kto? Profesor medycyny? Przecież on poprostu wygadalsie, że to chodzi o zwykły przekręt na ludziach i nic więcej. W moich oczach ten człowiek przegrał. Mam nadzieję, że albo się opamięta by zachować swoje dobre imię jako nie tylko człowieka ale i profesora. Jeśli całkowicie się poddał i kaczorowi i morawieckiemu to mu tylko współczuję bo jeśli to ktoś odkryje i zwycięży prawda jemu nikt nie pomoże i go nie obroni. A mam nadzieję że oni wszyscy poniosą karę. 
17 kwietnia 2020 20:25 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Tak z innej strony . To zagrożenie miało wyzwolić w nas pozytywne impulsy . I wyzwoliło . Chęć pomagania jest przeogromna . Zagrożenia wyzwoliły też niestety ciemna energię . 
Mam na myśli relacje międzyludzkie. Rodzinne . 
Nawet epidemię można wykorzystać żeby komuś dokopać .

Tylko nikt nie wie jakie dramaty skrywa kwarantanna. Dzieci i młodzież przeżywają piekło siedząc że swoimi oprawcami. Wczoraj w moim rodzinnym mieście kobieta 37 lat odcięta została że że sznu. Matka samotnie wychowuje dzieci i straciła pracę jedyne źródło dochodu. Tak, tak ktoś powie 500 plus i alimenty ale co to jest gdy wynajmuje się mieszkanie i trzeba płacić za przedszkole ( no teraz nie) i traci się prace główne źródło dochodu. Takich dramatów będą tysiące. I nie trzeba nam uzdrawiania szczepionka bo głód i bieda nas zabije a nie koronawirus. 
17 kwietnia 2020 20:33 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Tylko nikt nie wie jakie dramaty skrywa kwarantanna. Dzieci i młodzież przeżywają piekło siedząc że swoimi oprawcami. Wczoraj w moim rodzinnym mieście kobieta 37 lat odcięta została że że sznu. Matka samotnie wychowuje dzieci i straciła pracę jedyne źródło dochodu. Tak, tak ktoś powie 500 plus i alimenty ale co to jest gdy wynajmuje się mieszkanie i trzeba płacić za przedszkole ( no teraz nie) i traci się prace główne źródło dochodu. Takich dramatów będą tysiące. I nie trzeba nam uzdrawiania szczepionka bo głód i bieda nas zabije a nie koronawirus. 

Problem przemocy domowej niestety wzrósł .  W Niemczech brak miejsc w domach pomocy ofiarom przemocy . U nas podobnie . 
Ja myślałem o rozgrywkach niezupełnie wewnątrz rodziny. 
17 kwietnia 2020 20:39 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Tyle teorii spiskowych krazy:chaplin:

Może kiedyś jakiś pisarz S-F napisze zbiór opowiadań na tej podstawie. Tak, zaczipują nas, potem będą nami sterowac za pomocą 5g z satelity i to w ścisłym porozumieniu z kosmitami. Będzie jak za komuny. O 4 nad ranem będą nas zrywac na wykopki i sadzenie drzewek. Dla bardziej wykwalifikowanych sprzątanie na 3 zmiany orbity okołoziemskiej