Minister zdrowia rekomenduje tradycyjne wybory najprędzej za dwa lata . Niestety jeszcze wisi nad nami plan wyborów korespondencyjnych .
Minister zdrowia rekomenduje tradycyjne wybory najprędzej za dwa lata . Niestety jeszcze wisi nad nami plan wyborów korespondencyjnych .
Zobaczymy jak wróci projekt ustawy z senatu.
Czyli po tym jak dureń zapowiedział, że minie wirus bo nas zaszczepia. Jak nas zaszczepia i otumania to każdy podpisze to co pod nos nam wsunął. Bez mrugnięcia. Dla mnie wybory mogą i być dziś i za 5 lat nie mam zamiaru brać udziału w żadnych. Nigdy nie brałam i nie będę.
Dusiu o szczepionkach to z Tina popisz , bardziej kompetentna osoba . Wiedz tylko , że szczepionki uratowały życie ludzkości .
Szczepionki jeszcze nie ma niestety , ani w USA , Niemczech , już są blisko , ale optymistyczne prognozy to 12-18 miesięcy .
Na SARS i MERS coś tam zaczeli, ale zarzucili, bo się epidemia skonczyła.
Mądre głowy mówią ,że będzie trzeba się nauczyć żyć z wirusem . Natura się chroni przed ingerencja ludzkości?
A te czipy to poważnie ?
No co Ty :lol1. Mialam się jeszcze rozwinąć, ale zmilczę :lol2:
A trzeba będzie jakoś funkcjonować z wirusem w tle, bo tak się rozlazł, że szybko nie odpusci, a gospodarka nie może stac w nieskonczoność.
Mądre głowy mówią ,że będzie trzeba się nauczyć żyć z wirusem . Natura się chroni przed ingerencja ludzkości?
A te czipy to poważnie ?
Tak z innej strony . To zagrożenie miało wyzwolić w nas pozytywne impulsy . I wyzwoliło . Chęć pomagania jest przeogromna . Zagrożenia wyzwoliły też niestety ciemna energię .
Mam na myśli relacje międzyludzkie. Rodzinne .
Nawet epidemię można wykorzystać żeby komuś dokopać .
Tylko nikt nie wie jakie dramaty skrywa kwarantanna. Dzieci i młodzież przeżywają piekło siedząc że swoimi oprawcami. Wczoraj w moim rodzinnym mieście kobieta 37 lat odcięta została że że sznu. Matka samotnie wychowuje dzieci i straciła pracę jedyne źródło dochodu. Tak, tak ktoś powie 500 plus i alimenty ale co to jest gdy wynajmuje się mieszkanie i trzeba płacić za przedszkole ( no teraz nie) i traci się prace główne źródło dochodu. Takich dramatów będą tysiące. I nie trzeba nam uzdrawiania szczepionka bo głód i bieda nas zabije a nie koronawirus.
Tyle teorii spiskowych krazy:chaplin: