Mój nie jest mdły ,robię go już od lat, więc wiem, z jakimi przyprawami smakuje najlepej. Dla mnie :-)
Dodaję intensywny bulion warzywny, kumin, sól,pieprz, kolendrę i już na talerzu troszeczkę wędzonej papryki
Mój nie jest mdły ,robię go już od lat, więc wiem, z jakimi przyprawami smakuje najlepej. Dla mnie :-)
Dodaję intensywny bulion warzywny, kumin, sól,pieprz, kolendrę i już na talerzu troszeczkę wędzonej papryki
Mam wszystko u Margaretki , tylko kumin .
Nie lubisz, czy nie masz?
Jest w każdym markecie ,Kreuzkűmmel się nazywa :-)
Nn igdy jeszcze nie używałam . Posmakuje chętnie .
Salceson z patelni , ziemniaki , marchew duszona z pietruszki a i sosem sojowym .:gotowanie:
Kaszankę z ziemniakami to zjem, ale salcesonu jeszcze nie jadłem:-) lubię, ale z chlebem zjeść jako kanapka
Nie lubię salcesonu, nawet tego, co to od szynki droższy :-(
A jeszcze z patelni ? Nigdy nie słyszałam, mało obyta we świecie jezdem :-)
Tu zaś pasztetową na gorąco jedzą, ja nie, dawno temu raz spróbowałam trochę, u innej rodziny myślałam potem że umrę tak mnie wątroba bolała ,już nigdy w życiu . A salcesonu na gorąco też bym nie zjadła, Fujj....
Kaszankę z ziemniakami to zjem, ale salcesonu jeszcze nie jadłem:-) lubię, ale z chlebem zjeść jako kanapka
Chyba nie Ty jedna taka nieobyta :zawstydzony:
Ja nigdy nie słyszałam i nigdy nie jadłam salcesonu na ciepło :-)
Jakie to różne upodobania, przyzwyczajenia, smaki mają Ci nasi podopieczni i ogólnie ludzie :-)
Dorsz, ale nie filet . Smazyłam na głębokim tłuszczu do tego ziemniaki puree i surówka z kiszonej kapusty . Wyszedł mi taki smaczny, że smażalnie w Stegnie, Jantarze, Jarosławcu, Łebie niech sie schowaja . Tylko sól, pieprz i mąka . :mniam::mniam::mniam::mniam::mniam: .
Ale mi smaka narobiłaś !:-)
Kiedy robisz otwarcie sezonu w smażalni ? Daleko do Ciebie trochę, ale na dobrą rybę, nie za daleko
Jantar czy Łeba też nie blisko przecież :-)
Spróbuj:chaplin: