Muzyka, która dodaje Ci sił 7

31 maja 2022 21:30 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Masz całkowitą rację. Z wiadomych względów polska muzyka własnie taka była, ale polityka miała wiele ciemnych stron. Teraz zresztą też. 
Piosenką, którą wstawiłeś, rozbawiłeś mnie nieco :) Wrzuciłabym "Śmierć w bikini" Republiki, ale się obawiam, że możesz mieć słabe serce :lol1:

Byłem na koncercie Republiki gdy grali to w Jarocinie ?
Nie padłem wtedy - nie padnę teraz ?
31 maja 2022 21:32 / 3 osobom podoba się ten post
Miałem wrzucić tu B. Geldofa że swoim słynnym poniedziałkiem, ale lubię nowe początki - choćby początek tygodnia. Więc na dobranoc wrzucę coś spokojnego

01 czerwca 2022 11:30 / 1 osobie podoba się ten post
Tajen

Byłem na koncercie Republiki gdy grali to w Jarocinie ?
Nie padłem wtedy - nie padnę teraz ?

No nie wiem, bo to nie byłam ja, tylko moja ciotka i to jeszcze z sąsiedztwa, przyszywana-kawał baby 
A serio, to mnie w Jarocinie nie udało się na Rebublikę trafić 
01 czerwca 2022 11:31 / 2 osobom podoba się ten post
Tajen

Miałem wrzucić tu B. Geldofa że swoim słynnym poniedziałkiem, ale lubię nowe początki - choćby początek tygodnia. Więc na dobranoc wrzucę coś spokojnego

A ja niespokojnego, joggingowego 
02 czerwca 2022 09:49 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

O to to dla mnie ,podkradłam 
02 czerwca 2022 14:17 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Bardzo lubię taką muzykę - niekoniecznie do uprawiania jogingu, na trasę też się nadaje ( ideałem byłoby jakimś kabrioletem by wiatr we włosy... itp
02 czerwca 2022 14:18 / 1 osobie podoba się ten post
Choć to nie moja epoka w muzycznych wędrówkach to - fajnie się słucha 
02 czerwca 2022 19:01 / 2 osobom podoba się ten post
Tajen

Bardzo lubię taką muzykę - niekoniecznie do uprawiania jogingu, na trasę też się nadaje ( ideałem byłoby jakimś kabrioletem by wiatr we włosy... itp

Nie kabriolet, ale wiatr jest :) Wsiadaj Tajen 

Żeby było w temacie to w aucie u nas dziś Żar -tzn Jean Michael Jarre . Często słucham . Np to-pierwsze na YT 

02 czerwca 2022 19:01 / 1 osobie podoba się ten post
02 czerwca 2022 19:11
Tajen

Wczoraj ok 6 nad ranem, po powrocie do domu, nie mogłam zasnąć po podróży i puściłam sobie ten kawałek zaproponowany przez Ciebie. Podziałał relaksująco i wyciszająco. Fajne 
09 czerwca 2022 23:43 / 1 osobie podoba się ten post
klasycznie okiem mężczyzny - Pieknie
09 czerwca 2022 23:54
tina 100%

Nie kabriolet, ale wiatr jest :) Wsiadaj Tajen :lol1:

Żeby było w temacie to w aucie u nas dziś Żar -tzn Jean Michael Jarre . Często słucham . Np to-pierwsze na YT 

Finalnie "siostro" Citroen 2CV kultowy - prawie kabriolet ...Ubawiłas mnie  bosko 

09 czerwca 2022 23:56 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

Wczoraj ok 6 nad ranem, po powrocie do domu, nie mogłam zasnąć po podróży i puściłam sobie ten kawałek zaproponowany przez Ciebie. Podziałał relaksująco i wyciszająco. Fajne 

Cieszy mnie to bardzo 
10 czerwca 2022 00:18 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Widziałas juz,że troche mroku w muzyce lubie - Jarre jest taki ...fajny 
Film widziałem wiele razy, muzyka mnie nie opuszcza
-

tak samo jak ten obraz -obejrzany już tak wiele razy
a muzyka Hansa ...ponadczasowa

tyle już razy przy tym filmie ( i kawałkach myuzycznych ) "ryczałem"
...i wcale nie jest mi wstyd
Piekny film o miłości
10 czerwca 2022 19:12 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Podobnie jeździła moja ciotka ale wtedy tyle aut nie było ?i dobrze ,traktor ją z rowu wyciągał ?Nie była zakonnicą tak na marginesie?