Albo wejdź na Nasze hobby i więcej, proszę, :placze1: bo dużej dziewczynie nie wypada tak. O, tak po chłopsku powiedziałem:smiech3:
:aniolki:

Albo wejdź na Nasze hobby i więcej, proszę, :placze1: bo dużej dziewczynie nie wypada tak. O, tak po chłopsku powiedziałem:smiech3:
:aniolki:
Dziewczyny się wczasują.. dorotee ostatnio pocztówkę :moje_wakacje: przesłała, Konwalijka chyba na lo:narty1:dowcu jeszcze zjeżdża,, Dusia jeszcze na rancho swoim :ksiaze na rumaku:, a.... Ktoś jeszcze na masaże pojechał... No ale kto w końcu? :pisanie na forum:
Owoce i warzywa przerabiałam przed wyjazdem, teraz tylko mąż- całą niedzielę się relaksował przy słoikach:-)
Pdp stwierdziła, że nie jadła jeszcze granata (czy granatu?). No to w Edece się skusiłam na promocyjny. Ale kwaśny był!!! Nie sądzę, żeby miała ochotę jeszcze spróbować. Zagryzła jabłkiem na koniec- żeby dobry smak pozostał...
Czuję się znużona monotonią. I już wiem, że na pewno będę szukać czegoś nowego. Ponad rok tu jestem. Jest spokojnie, wszystko gra. Ale mam dość. Nie wiem, na kogo trafię następnym razem. Ale ryzyk- fizyk. Trzeba poznać inne rejony Niemiec:-)
:placze1:
W sumie g...niano grali, nie będę już płakać :-)
Wczoraj tez się nie popisali. Dzisiaj trzeb akibicowac koszykarzom w mecz z Hiszpanią :)
Są... kurki, w sklepie i z Polski. A w innej sieci z Rosji i Białorusi. Tak na marginesie.. Od czwartku w Lidlu będą też i polskie produkty.. Kupię sobie pierogi, bo dla jednego nie opłaca się robić:-)