Moje urodziny i imieniny 5

29 marca 2025 15:12 / 3 osobom podoba się ten post
TolaTosia

"Moja krew" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ty mi Tina powiedz kiedy Ty obchodzisz, to się będziemy wymieniać z tym celebrowaniem urodzin 😁, każda z nas po miesiącu, jak jeszcze kilka dziewczyn dołączy to możemy cały rok 🤣🤣🤣. 
No ba! Jak świętować to z przytupem 🥳😘.
Ja mam urodziny 28.02, ale na FB złe dane ustawiłam i dlatego już drugi raz otrzymuję życzenia urodzinowe 😁= bardzo wszystkim dziękuję ❤️.

Też się wpraszam, choć już pewnie puste flaszki 
Zdrówka życzę 
29 marca 2025 16:17 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Też się wpraszam, choć już pewnie puste flaszki :balony2::szampan:
Zdrówka życzę :kwiatek dla ciebie2:

Tu jest "stoliczku nakryj się" 😁 i nigdy nie jest pusto 🤣🤣🤣, aż mi normalnie smutno, że ja kompletnie nie odczuwam żadnego pociągu do procentów.
29 marca 2025 16:26 / 2 osobom podoba się ten post
TolaTosia

Tu jest "stoliczku nakryj się" 😁 i nigdy nie jest pusto 🤣🤣🤣, aż mi normalnie smutno, że ja kompletnie nie odczuwam żadnego pociągu do procentów.

Dzięki 
29 marca 2025 21:45 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Ja 7.6 - długi czas byłby na forum bez potańcówek. Niech się marcowe , kwietniowe i majowe dziewczyny a może i chlopaki ujawnią, choc zodiakalne Byczki pewnie paluszki i mineralną postawią - bardzo oszczędny znak, choc nie dla swoich , ale my przecież swoje co nie? :) 

Ja "Byczek" i Zimna Zośka w jednym. Ale oszczędna to napewno nie jestem i lubię Sekta postawić A świętuję też prawie miesiąc, bo do imienin - 10.06.
30 marca 2025 08:37 / 1 osobie podoba się ten post
Malgi

Ja "Byczek" i Zimna Zośka w jednym. Ale oszczędna to napewno nie jestem i lubię Sekta postawić:szampan: A świętuję też prawie miesiąc, bo do imienin - 10.06.:balony1:

Wiedziałam, że się odezwiesz w tym wątku. Lubię zodiakalne Byczki, mój pierworodny jest spod tego znaku :)
30 marca 2025 09:26 / 2 osobom podoba się ten post
TolaTosia

Nie popieram pociągu do alkoholu, natomiast popieram poczucie humoru .
30 marca 2025 09:35 / 2 osobom podoba się ten post
Malgi

Ja "Byczek" i Zimna Zośka w jednym. Ale oszczędna to napewno nie jestem i lubię Sekta postawić:szampan: A świętuję też prawie miesiąc, bo do imienin - 10.06.:balony1:

Jak przyspieszysz jeden dzień to zrobimy razem  Ty imieniny a ja urodziny . Mamy jeszcze jedna zbliżoną terminem  ,może się ujawni .Dawaj bliźniaczko ,  "będzie zabawa , będzie się działo....."
31 marca 2025 17:49 / 2 osobom podoba się ten post
Musze sprawdzic gdzie ja wtedy bede a jak nie tam gdzie powinnam , to czy nie ta sie czegoś wykręcić :) 
31 marca 2025 18:24 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Musze sprawdzic gdzie ja wtedy bede a jak nie tam gdzie powinnam , to czy nie ta sie czegoś wykręcić :) 

Bliźniaki mają tę moc, że mogą przebywać w różnych miejscach jednocześnie .
Wszystko zależy od gatunku 
alkoholu 
31 marca 2025 18:31 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

alkoholu :szampan:

To potem - chodzi mi o to, aby we własciwym momencie pojawić się na tankszteli 
03 kwietnia 2025 09:09 / 2 osobom podoba się ten post
Dzisiaj Sedzimira i związane z tym przysłowie .

Na Sedzimira jest deszcz albo go ni ma .
To na koniec listopada deszcz pada albo nie pada .

To z  Wojciecha Manna .
Chcę Was rozweselić .
05 kwietnia 2025 09:22 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

alkoholu :szampan:

Rozbawiłaś mnie tym wpisem Solenizatom życzę spełnienia marzeń.
07 kwietnia 2025 14:54 / 1 osobie podoba się ten post
Anetaaa

Rozbawiłaś mnie tym wpisem :smiech3: Solenizatom życzę spełnienia marzeń.

Taki miałam zamiar .Tu jest  miejsce na śmiech i na narzekanie .Tylko od nas zależy czego będzie więcej .