Ja juz sie zastanawiam czy nie skorzystam, bo tam dobrze jesc daja. Ella pisala.
Ja juz sie zastanawiam czy nie skorzystam, bo tam dobrze jesc daja. Ella pisala.
A po co ci na Bug miły jechać na wschód. To w Demenclandii żarcia nie ma?
Ja bylam dwa tygodnie we Wroclawiu, na kos,t Prm24, do odpracowania oczywiscie, tez na szkolenou na Altenpflegehelferin, mile wspominamy ten czas, jedzenie ok:-) zahacz Prm24 moze jeszcze org szkolenia na platynowa opiekunke:szampan:
Poczekam az nasze "tutejsze" lektorki cos zorganizuja. Moze byc na egzotycznej plazy. Zaplace z gory i nawet nie bede chciala zwrotu:-)
I uczyc sie bedziemy pilnie jak malo kto. Zeby im sie tylko chcialo chciec.
Jo jo:aniolki: chca na pewno:prosze o cisze:
Jestesmy juz dwie, moze sie jeszcze ktos zglosi i sie zorganizuje.
Tylko lektorki musza byc dwie, bo 180 godzin kursu przez 20 dni to po 9 godzin dziennie, a pracowac mozna tylko 8.
A balangi będą ?...
Tylko lektorki musza byc dwie, bo 180 godzin kursu przez 20 dni to po 9 godzin dziennie, a pracowac mozna tylko 8.
Ale przerwa na "lanczyk", będzie to się jakoś upchcnie czas pracy w grafiku,znaczy nauki ....szeroko pojętej:)I dlaczego lektorki-lektorów nam trzeba,chłopów,ale nie za ładnych bo rozpraszać będą:):):)
Ale przerwa na "lanczyk", będzie to się jakoś upchcnie czas pracy w grafiku,znaczy nauki ....szeroko pojętej:)I dlaczego lektorki-lektorów nam trzeba,chłopów,ale nie za ładnych bo rozpraszać będą:):):)