Dziewczyny czy Wy pracujecie tylko w Niemczech? Jest ktoś kto pracuje w UK?
jak ktoś szuka pracy jako opiekunka osób starszych w Anglii to polecam tą stronę z ofertami pracy: https://promedica24.com.pl/oferty-pracy/praca-w-anglii/
W każdym kraju czy to Niemcy czy Wielka Brytania ludzie w podeszym wieku chorują na to samo. Najczęściej są różnego rodzaju demencje i choroba Alzhaimera, choroby układy krążenia czy nowotwory. Nie podejrzewam, żeby lepsze czy gorsze było zachowanie Angilków od zachowania staruszków z Niemiec. Na takie coś nie ma wpływu nasza narodowość a sposób wychowania i cechy charakteru. Tu i tu potrzebna jest czasem duża doza ciepliwości i zrozumienia. Należy pamietać że nie każdy w równym stopniu łatwo godzi się z coraz częściej pojawiającymi sie zaburzeniami pamięci i wahanami nastroju. Zaczynają występować zaburzenia mowy, problem z słuchem i pogorszenie się widzenia, kłopoty z poruszaniem się. Czasami złość na złe samopoczucie najłatwiej wyładować na drugiej osobie.
Tak z ciekawości do nich zadzwoniłam -zaproponowano mi niebotyczną kwotę 1500E nawet nie w funtach. Podziękowałam.
Dzień dobry, jeśli szukają Państwo pracy w UK, to nasza firma pracuje z dwoma sieciami domów opieki dla seniorów, mamy dostępne lokalizacje na terenie całej Wielkiej Brytanii, oferujemy stałą pracę i pomoc z przeprowadzką. Zapraszam do kontaktu w wiadomości, na maila (usunięto ze względów bezpieczeństwa) albo pod numerem telefonu +44 1204 393 000, chętnie odpowiemy na wszelkie pytania.