10 grudnia 2017 08:52 / 14 osobom podoba się ten post
adamos60ok.nie odpisuje każdej z osobna ,bo to nie ma sensu---- mam 15 lat jestem ,głupi i niedoświadczony .Wychował mnie tylko internet .Wybrałem też ten Rząd no bo co po takim się spodziewać?Pozdrawiam i spokojnej nocy. Dlatego kiedyś napisałem ,że nie lubię portali społecznościowych a dlaczego? no bo....hihiProszę nie odpisywać bo nie lubię pisać z "mądrzejszymi" od siebie!Pa HIHI
Nie uważam siebie za madrzejszą , ale to co tutaj napisałeś to są takie głupoty obrażonego dziecka . Nie bardzo pojmuję o co Ci w końcu biega ...domyślam się tylko . Widocznie Adasiu jesteś z tych co : punkt 1....ja mam zawsze rację ......punkt 2. choćbym nie miał racji - patrz punkt 1. Napisałeś , że osoby z ukrytymi profilami są " bardzo nie inteligentne " ....no i co ...oczekiwałeś , że wszyscy pójdą za Twoimi słowami ...przyklasną , bo Ty tak chcesz , takie masz zdanie . Przestań zachowywać się jak smarkacz , bo już Ci nie uchodzi . Z Tobą strach nawet żartować ....żarty pasują Ci Twoje a innych Cię rażą . Napisałeś gdzieś , że jest tutaj trochę " porządnych ludzi " , czy jakoś tak mniej więcej ....A pozostali to kto według Ciebie ....łajzy ...bandyci...zlodzieje i pozostałe kure......two ? Zastanów się czasem co piszesz i będzie git ....Nie wypowiadam się za wszystkich , wypowiadam się za siebie : gdyby nie to forum to teraz , właśnie teraz na 100% bym oszalała . Tutaj wypisując jakieś głupoty zapominam na chwilkę o bólu , który mnie od środka....przez głowę ... po czubki palców rozdziera . To forum jest dla mnie i wielu innych odskocznią ....jeśli tego nie rozumiesz - trudno ...przyjdzie mi z tym żyć , jakoś się chyba pogodzę . To napisałam ja - Baśka n....jedna z tych" bardzo nie inteligentnych " , bo z zamkniętym profilem . P.S...Mnie Twoje slowa nie obraziły . One mnie rozśmieszyły ....dzięki za rozbawienie mnie .