basia, napisz na priv
basia, napisz na priv
ja pracuje z nimi już jakiś czas. Najbardziej dla mnie są korzystne niemieckie warunki i do tego opieka i z Niemiec i z Polski. Rodziny są sprawdzone, bo przez niemieckie biuro załatwiane i nie ma żadnych dziwnych akcji jak w Hausengel i nie mylić z Engeldaheim, bo na początku myślałem, ze to ta sama firma. Wszystko jak to mówi "moja" Elza "alles paleti". Jak coś to info na priv, chętnie opisze szczególy i jak najlepiej aplikować, żeby dostać najlepsza oferte- mam juz przetestowaną strategie, jak postepowac z firmami i firemkami: (usunięto ze względów bezpieczeństwa)
składki są odprowadzane w Niemczech, mi zależy na emeryturze niemieckiej, dlatego ważne są dla mnie ich warunki, ale tez niemiecka Krankenkasse. Rozliczany jestem w Niemczech i składek w Polsce już nie płacę. Jedna umowa, nie ma jakiegoś kombinowana, jak na gewerbe i nie mam jakiś kosztów za ubezpieczenie przekazywać jak u poprzednika. Wszystko jest jasne. Otrzymuje swoje pieniądze za wykonaną pracę, dodam, że w terminie, co nie zawsze jest takie oczywiste jak w przypadku innych firm... Troszczą się o nas zarówno polscy pracownicy z biura i pracownicy od strony klienta. Pomagają nam za każdym razem.
składki są odprowadzane w Niemczech, mi zależy na emeryturze niemieckiej, dlatego ważne są dla mnie ich warunki, ale tez niemiecka Krankenkasse. Rozliczany jestem w Niemczech i składek w Polsce już nie płacę. Jedna umowa, nie ma jakiegoś kombinowana, jak na gewerbe i nie mam jakiś kosztów za ubezpieczenie przekazywać jak u poprzednika. Wszystko jest jasne. Otrzymuje swoje pieniądze za wykonaną pracę, dodam, że w terminie, co nie zawsze jest takie oczywiste jak w przypadku innych firm... Troszczą się o nas zarówno polscy pracownicy z biura i pracownicy od strony klienta. Pomagają nam za każdym razem.
ja to w sumie nie wiem czy firma jest nowa, jest znana w Niemczech, bo to od niemieckiej firmy się w sumie dowiedziałem o nich. W mojej okolicy jest conajmniej 5 rodzin od nich z firm i jeżdżą tam też polacy i polki.