Ale taka uboga krewna z prowincji czy jak? :-)
Ale taka uboga krewna z prowincji czy jak? :-)
Hagia, czytałaś moją odpowiedź na Twojego posta w "Szukam koleżanki"??
Podejrzewam, że kobitka skarży się do firmy i pyta, czy ktoś tam wytrzymał z tą Heksą dłuzej niż tydzień. Firma pewnie odpowiedziała, że ależ oczywiście, że tak, Pani Alinka. Teraz kobitka chce się dowiedzieć, jak Tobie się to udało Alinko. Swoją drogą, to czy ta kobieta ma jakąs rodzinę? Przecież skoro jest takim wampirem, to powinni oddać ją do Heimu, skoro jej nie odpowiada pobyt we własnym domu z pomocą domową w postaci opiekunki. Nie do wiary po prostu.
Sama widzisz Alinko, że są mili PDP i wcale nie trzeba znosić jakiejś toksycznej osoby. Teraz masz miłą podopieczną i kolejna niezwykle miła, czeka na Ciebie.
Czy jędza ma dzieci? Ktoś się interesuje nią?
Zaraz wsiadam na rumaka i pognam po chleb dla dziadka , a przy okazji mam kupic 3( trzy) amerykany , dziadek ma dzis gest .Smiem twierdzic , ze wygral w totka 8 tys., ale siedzi cicho , bo boi sie , ze zawolam z wygranej 10%.)))
Co to są amerykany?
Jak dla mnie ,to taka fioletowawa odmiana kartofla na którą się tak mówi w Polsce,ale może i tu ,wszak Polak,Niemiec dwa bratanki :smiech3:
Co to są amerykany?
Takie okragle ciastka , pol polewy czekoladowej , pol bialej ))
Czad...rozpusta w biały dzień.:smiech3:
To kup w dzień a zjedz nocą...:-)
Nie mówiła Ci mamusia,że po nocach się nie żre...:-)
Moja mamusia nie używała takich słów i dalej nie używa...:-)
Bo widzisz,w dzień to się je,konsumuje,podjada,kosztuje , próbuje ,a w nocy się żre.:uśmiech ona2: