Odnosząc się do samego artykułu powiem :wszystko zależy od tego na jakiej grupie spolecznej są przeprowadzane badania.Mialam możliwość( albo obowiązek) przeprowadzenia podobnego badania daaaaaawno temu .W jednej grupie spolecznej priorytety wiodly -rodzina, dzieci ,zaś w innej wygląd i nie oddanie się czy opiekowanie innymi a wlaśnie wygląd, dbanie o swoje potrzeby, a w jeszcze innej akceptacja otoczenia i nic więcej nie bylo potrzebne.Każda z nas jest jednostką ,każda potrzebuje czegoś innego by czuć sie spelnioną wartościową osobą.Myślę tak w skrócie że nie raz nie dwa samo życie weryfikuje te" nasze" role spoleczne,nie zawsze chcemy a musimy wejść w rolę odpowiedzialnej mądrej kobiety,która chce jeszcze pozostać do końca ladną atrakcyjną choć sił brak .Myślę że gdyby zapytano nas opiekunek czy czujemy się szczęśliwe spelnione ,co daje szczęście czy chcemy coś zmienić?-padla by inna odpowiedź niż zapytano by grupę np.menagerską z wielkich korporacji,albo np Panie sprzątaczki .Każda grupa da inną odpowiedź..Po za tym każda ma inne priorytety w życiu i nie ma co generalizować, każda kobieta chce szacunku i troszkę zainteresowania a..reszta już się uloży! ot takie moje myślenie.