Cześć
Podziwiam was kobiety !!! Jesteście niesamowite pracując jako opiekunki. Bravo !!!
Powiedzcie proszę czy facet ma szanse w tym zawodzie w Niemcu ? Wogóle to Freiburg lub Stuttgart to super miejsca dlatego tu piszę.
Serdecznie pozdrawiam.
Cześć
Podziwiam was kobiety !!! Jesteście niesamowite pracując jako opiekunki. Bravo !!!
Powiedzcie proszę czy facet ma szanse w tym zawodzie w Niemcu ? Wogóle to Freiburg lub Stuttgart to super miejsca dlatego tu piszę.
Serdecznie pozdrawiam.
Moze podaj ulice jakos sprobujemy sie zlokalizowac
Czy udało Ci się mnie namierzyć ?
hej taka ostatnio jestem zakrecona jak sloik ogorkow na zime ,tak sie poplatalam w tym namierzaniu ze zamiast ciebie namierzylam babvie ale oczywiscie nie doczytalam ze babcia jest w ofenburgu i kolezanka ktora mieszka tu 20 lat glowila sie co to za ul.i dopiero ona wpadla ze to hm jakby dalrko.z ta dziewczyna widuje sie co czwartek wiec w czwartek zapytam o te ulice i zaraz w wolnym czasie napisze ci jak daleko jestesmy od siebie.
A ty na jakiej ulicy mieszkasz ?
ten tytuł posta powinien brzmieć inaczej (bynajmniej jak go czytam to takie odnoszę wrażenie)
opiekunki z Freiburga i okolic łączcie się!
Przegapiłam jeszcze do tego 1,5 km.pieszo to około 20 minut.
Cześć Marsjanka
Jeśli dobrze liczę - a liczę to co jest napisane to masz razem do pokonania 10 km . Taka odległość z buta w bardzo szybkim tempie to 50 min. Mężczyźni idą trochę szybciej - 40 min. Wiedz że takie tempo to męczące tempo.
Pozdrawiam