Chyba tylko my Mamuelo.

Chyba tylko my Mamuelo.
No tak to forum troszke sie posypało to nie to co kiedys.:-(
Witam, ja się ustosunkuje do powyższej wypowiedzi Pani Gusi😁😁. Otóż Pani Mleczko to się nie raz bardzo oberwało - zupełnie za nic, ja się nie wtrącałam nigdy w te dziwne kłótnie -albo jak kto woli - wymianę zdań, ale Pani Mleczko była bardzo dzielną osobą i dlatego tu jest z Wami😎😎- ot co. Dużo osób odeszło, bo faktycznie miało swoje powody. Kiedyś to forum było ciekawsze, bo dużo osób naprawdę z dużą wiedzą i stażem w pracy mogło się czymś z nami podzielić. Obecnie to zgadzam się z jedną wypowiedzią Pani Mleczko, że teraz wszyscy wszystko wiedzą i nie można wyrazić swobodnie swojej opinii. Ja zaglądam tutaj rzadko, bo pewne osoby na siłę szukają zaczepki i dlatego mnie tu w sumie to już nie ma. Ja długo wyjeżdżałam na opiekę ale teraz już nie chcę, mimo że pieniądze by mi się na pewno przydały- to już nie dla mnie taka praca i życie. Mimo to, pamiętam wiele osób, które zapoczątkowały to forum i pozostały w mojej pamięci na zawsze i dzięki nim tu czasem zaglądam i coś napiszę , mimo że juz ich tu nie ma- może chociaż czasami czytają to co napiszą inni -w co szczerze wątpię , myślę, że niewielki procent z tamtych osób nas czyta. Tak dla jasności, to nigdy nie byłam fanką Pani Mleczko, ale z biegiem czasu się do jej osoby przekonałam, ponieważ forum też dało jej dużo do myślenia. Każdy z nas jest inny , ale czasami ta inność jest w bardzo brutalny sposób nieakceptowana przez innych użytkowników i to zniechęca ludzi do bywania w tym miejscu . Ja, jak dojdę do tego etapu to też zapewne stąd zniknę, ale na razie jeszcze tu zaglądam od czasu do czasu - tak dla hecy😁😁, pozdrawiam wszystkich wytrwałych użytkowników tego forum i niech moc będzie z wami,oby nikt się za szybko nie wykoleił z tego miejsca, pozdrawiam , pa pa ☺️☺️