Da Aniu, da :-) ...... już w większości sieci (nawet w najpopularniejszym Aldiku) jest możliwość zresetowania i odnowienia limitu -za identyczną opłatą/doładowaniem i to co najmniej 2-krotnie.
Da Aniu, da :-) ...... już w większości sieci (nawet w najpopularniejszym Aldiku) jest możliwość zresetowania i odnowienia limitu -za identyczną opłatą/doładowaniem i to co najmniej 2-krotnie.
Nasz forumowy Dr.Paolo ma odpodziedz na każdy problem,ale ja bez termometru w pracy i co teraz ?
O widzisz, o tym niewiedziałam, a możesz opisać co zrobić,żeby np po 18 dniach znów móc korzystać z nowego doładowania ?
O widzisz, o tym niewiedziałam, a możesz opisać co zrobić,żeby np po 18 dniach znów móc korzystać z nowego doładowania ?
Mądra decyzja. Jeszcze zacząłby Ci się cykl comiesięczny osiemnastoletni pomnożony przez ilość brzuchów, czasem do kwadratu...
np. u aldika -Flatrate XL: trzeba doładować 15e i zabukować opcję "Neues High-Speed Volumen" .....zużyty limit bdzie wyzerowany i dostaniesz nowe 5GB ale okres ważności się nie przedłuża.
To istnieje już od ponad roku :-)