Ja w ostatnim przedsennym przebłysku świadomości wyciągnęłąm:)Uff:)Do tego ziemniaki i mizeria z rzodkiewką.Oraz oczywiście........hi hi hi
Ja w ostatnim przedsennym przebłysku świadomości wyciągnęłąm:)Uff:)Do tego ziemniaki i mizeria z rzodkiewką.Oraz oczywiście........hi hi hi
U mnie gulasz ,makaron sałata lodowa+ogórek+rzodkiewka
U mnie też gulasz i te groszki mutanty :-)
O! u mnie też gulasz ,
A jak długo smażycie ten niemiecki gulasz od rzeźnika pół na pół wieprzowina i wołowina. Bo oni chyba oczekują, że to wszystko w kilka minut zrobię.
A te groszki to fasolka tak twierdzi podopieczna :-)
A jak długo smażycie ten niemiecki gulasz od rzeźnika pół na pół wieprzowina i wołowina. Bo oni chyba oczekują, że to wszystko w kilka minut zrobię.
A te groszki to fasolka tak twierdzi podopieczna :-)
U mnie też gulasz i te groszki mutanty :-)
Nie da się w kilka minut bo będzie twarde -ja podsmazam jakieś 20 mint (na oko)dodaje cebulke i razem dalej podsmazam az cebulka na złoto jest potem podlewam i jakieś pol godziny podgotowuję potem jak jestem pewna że jest mieciutkie mięso kończe sos i chwile dalej gotuje.
Ta fasolka rośnie też w Polsce, na tyczkach. Bardzo dobra. Gotuję do oszukanego kotleta, czyli jajcarskiego.
Kazda fasolka rośnie na tyczkach. :tak: Jak je powbijasz, oczywiście młotkiem albo czyms innym :puk w leb:
Ja nie kupuje takich mutantów po 30 cm. Na ogół gotowałam fasolkę szparagową ale taką drobniejszą z masłem i bułką tartą :mniam: