6 tyg.temu miałem zabieg na przepukline pachwinowa -jeszcze mnie pobolewa przy niektórych pozycjach ,ktoś ma jakies doswiadczenie w tym kierunku.???Pozdrawiam.(zaznaczam przy seksie mnie nie boli hi hi)
6 tyg.temu miałem zabieg na przepukline pachwinowa -jeszcze mnie pobolewa przy niektórych pozycjach ,ktoś ma jakies doswiadczenie w tym kierunku.???Pozdrawiam.(zaznaczam przy seksie mnie nie boli hi hi)
6 tyg po zabiegu to nie dziwota ze przy niektórych pozycjach pobolewa :-) proponuje bardziej klasycznie i spokojnie :-)
Tak serio to znaczy ze sie wszystko prawidlowo zrasta.Masz przeciez przyszyta siatke do miesni wiec musisz to czuc.Po moim zabiegu lekarz powiedzial mi ze moge miec dolegliwosci nawet do 2 lat po zabiegu.Podeszłem do tego jak symulant i przez ponad rok bylem na zwolnieniu lekarskim.W tym czasie skonczylem studium opiekuna medycznego.Moze wiec jak masz troszke czasu pomysl nad ukonczeniem takiego studium.
Nie musisz sie martwic o te bole bo to normalne
ha ha jestem w pracy w Austrii teraz tydzień ,ale nie dzwigam a siatke mam niby lepszą bo płaciłem za nią 500 zł i ją ponoć się nie przyszywa jakoś ją tam umiejscowiają a kurs opiekuna robiłem w Niemczech 4 lata temu.Starczy już edukacji i tak świata nie zwojuję bo masz już swoje lata ha ha.Dzisiaj trochę lepiej ,ale wczoraj ,miałem już pietra ha ha.Siedze spokojnie to nic tylko przy niektórych ruchach.Nie myślałem ,że to tak długo bedzie trwać.
teraz trzeba robić € stoi dobrze a więc ....hi hi to żart ,wiem zdrowie wazniejsze