Jak co tydzień, ogródek przy Odeonsplatz zaliczony, wielka szkoda, że bez Marty, ale może za tydzień się uda?
Jak co tydzień, ogródek przy Odeonsplatz zaliczony, wielka szkoda, że bez Marty, ale może za tydzień się uda?
Siedzę na fotelu, fotel ma drewniane nóżki, nóżki od spodu podbite jakimś metalem i to ustrojstwo za każdym razem kiedy przesuwam fotel rysuje płytki, zostawiając czarne , paskudne rysy. Postanowiłam więc ubrać fotelowe nóżki w skarpetki. Skarpetki są PDP, które kazał mi wypitolić do śmieci, bo żadna ze skarpet nie ma "pary".
Teraz już mogę jeździć fotelem po całym pokoju, hahaha .....
fajna fotka, Jolek nadchodzi :-)
Karetkę wzywałam i pdp w szpitalu wylądował. Na mój przyjazd akcja ze szpitalem była i teraz na powrót też. Za tydzień stąd wyjeżdżam odpocząć.
Fajnie macie.
fajna fotka, Jolek nadchodzi :-)
Siedzę na fotelu, fotel ma drewniane nóżki, nóżki od spodu podbite jakimś metalem i to ustrojstwo za każdym razem kiedy przesuwam fotel rysuje płytki, zostawiając czarne , paskudne rysy. Postanowiłam więc ubrać fotelowe nóżki w skarpetki. Skarpetki są PDP, które kazał mi wypitolić do śmieci, bo żadna ze skarpet nie ma "pary".
Teraz już mogę jeździć fotelem po całym pokoju, hahaha .....
Ciekawe byłyśmy, czy ktoś się zorientuje ;) :).
Nie zorientowałam się, bo Jolek narzekała na tuszę, a tu proszę, jaka zgrabniocha :)