Na wyjeździe #34

07 sierpnia 2016 13:25
Karetkę wzywałam i pdp w szpitalu wylądował. Na mój przyjazd akcja ze szpitalem była i teraz na powrót też. Za tydzień stąd wyjeżdżam odpocząć.
07 sierpnia 2016 19:20 / 5 osobom podoba się ten post
Zrobiłam sobie na kolację żółtą cukinię smażoną na masełku kokosowym. Troszeczkę soli do tego, mniam mniam Cukinia w 100% eko, bo z ogródeczka.
07 sierpnia 2016 19:39 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

Jak co tydzień, ogródek przy Odeonsplatz zaliczony, wielka szkoda, że bez Marty, ale może za tydzień się uda?  

Fajnie macie.
07 sierpnia 2016 19:44 / 4 osobom podoba się ten post
Ja jestem bardzo zadowolona z mojej szteli -oprócz początkowych perturbacji miejsce fajne a przede wszystkim super dziadzio -jestem ciekawa kto przyjedzie -ma być nowa zmienniczka. Ogłoszenie widziałam -My Polacy.
07 sierpnia 2016 20:11 / 7 osobom podoba się ten post
Siedzę na fotelu, fotel ma drewniane nóżki, nóżki od spodu podbite jakimś metalem i to ustrojstwo za każdym razem kiedy przesuwam fotel rysuje płytki, zostawiając czarne , paskudne rysy. Postanowiłam więc ubrać fotelowe nóżki w skarpetki. Skarpetki są PDP, które kazał mi wypitolić do śmieci, bo żadna ze skarpet nie ma "pary".
Teraz już mogę jeździć fotelem po całym pokoju, hahaha .....
07 sierpnia 2016 20:28 / 2 osobom podoba się ten post
bieta

Siedzę na fotelu, fotel ma drewniane nóżki, nóżki od spodu podbite jakimś metalem i to ustrojstwo za każdym razem kiedy przesuwam fotel rysuje płytki, zostawiając czarne , paskudne rysy. Postanowiłam więc ubrać fotelowe nóżki w skarpetki. Skarpetki są PDP, które kazał mi wypitolić do śmieci, bo żadna ze skarpet nie ma "pary".

Dobry pomysł z tymi skarpetkami, tez miałam tutaj na tej szteli podobny problem -kupiłam w edece podkładki filcowe i też jeżdżę
07 sierpnia 2016 20:32 / 2 osobom podoba się ten post
Miałam podkładki filcowe, ale nie zdały egzaminu, po pewnym czasie zaczęły odklejać się.
07 sierpnia 2016 21:07 / 3 osobom podoba się ten post
salazar

Jak co tydzień, ogródek przy Odeonsplatz zaliczony, wielka szkoda, że bez Marty, ale może za tydzień się uda?  

fajna fotka, Jolek nadchodzi 
07 sierpnia 2016 21:19 / 5 osobom podoba się ten post
scarlet

fajna fotka, Jolek nadchodzi :-)

Ciekawe byłyśmy, czy ktoś się zorientuje ;) :).
07 sierpnia 2016 21:21 / 2 osobom podoba się ten post
giunta

Karetkę wzywałam i pdp w szpitalu wylądował. Na mój przyjazd akcja ze szpitalem była i teraz na powrót też. Za tydzień stąd wyjeżdżam odpocząć.

Należy Ci się Giunta. U mojej pdp też ze zdrowiem różnie, po szpitalu pomału dochodzi do siebie, no ale wiadomo, u tak starszych i schorowanych osób mozna się wszystkiego spodziewać.
07 sierpnia 2016 21:22 / 2 osobom podoba się ten post
Alina

Fajnie macie.

Alinko, przyjeżdżaj do Monachium :)!
07 sierpnia 2016 21:32 / 3 osobom podoba się ten post
scarlet

fajna fotka, Jolek nadchodzi :-)

Myslalam, ze nie dojde, bo mnie buty obtarly... A jak wracalysmy, to slazar zamiast zeby zjechac schodami to isc mi kazala :((((((((((((((((((((((((((((((
07 sierpnia 2016 21:49 / 3 osobom podoba się ten post
bieta

Polka potrafi:):):):)Bietka-pomysłowy Dobromir:)
07 sierpnia 2016 22:16 / 3 osobom podoba się ten post
salazar

Ciekawe byłyśmy, czy ktoś się zorientuje ;) :).

Nie zorientowałam się, bo Jolek narzekała na tuszę, a tu proszę, jaka zgrabniocha :)
07 sierpnia 2016 23:07 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Nie zorientowałam się, bo Jolek narzekała na tuszę, a tu proszę, jaka zgrabniocha :)

Między innymi dzięki temu, że chodzi po schodach, a nie ułatwia sobie życia i wozi się na ruchomych (przynajmniej w moim towarzystwie ;)).