Pochwalijki #3

06 maja 2016 19:55 / 3 osobom podoba się ten post
espana69

To masz odpowiedz na swoje troski i ich plytkie i prymitywne zarzuty.Temat zamkniety.Zaplacic musza bo nie maja innego wyjscia.Brawo Lisa,wreszcie myslisz rezolutnie i na spokojnie.

Dzięki Ci. płacze nic nie widzę jak jakis ''byk'' to przepraszam
06 maja 2016 19:58 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Dzięki Ci.:-) płacze nic nie widzę jak jakis ''byk'' to przepraszam :-(

Fakt.Weekend bedzie ciezki dla Ciebie ale nie mozliwosci by zabrali chocby 5zl z tego co wynika z zapisow bo sami sobie strzelaja w kolano wysylajac niby "nie jezykowa opiekunke", a tego nie zrobia bo pojdzie fama i straca klientow.W tej branzy nawet plotki sie weryfikuje w biurach detektywistycznych...
06 maja 2016 19:59 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Nie płacz Ona Lisa,  odniesiesz się pisemnie do ich zarzutow i bedzie dobrze. Rodzinie podczas twojego pobytu poziom twojego języka nie przeszkadzał, więc teraz nie powinni mieć pretensji.
06 maja 2016 20:04 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Nie płacz Ona Lisa,  odniesiesz się pisemnie do ich zarzutow i bedzie dobrze. Rodzinie podczas twojego pobytu poziom twojego języka nie przeszkadzał, więc teraz nie powinni mieć pretensji.

Nie wiem jak wyglada jezyk Lisy ale na pewno by mi sie przydal...To tak by nie bylo za smutno.Glowa do gory...
06 maja 2016 20:04
espana69

Fakt.Weekend bedzie ciezki dla Ciebie ale nie mozliwosci by zabrali chocby 5zl z tego co wynika z zapisow bo sami sobie strzelaja w kolano wysylajac niby "nie jezykowa opiekunke", a tego nie zrobia bo pojdzie fama i straca klientow.W tej branzy nawet plotki sie weryfikuje w biurach detektywistycznych...

Masz rację .i jeszcze raz dziękuję za dobre słowa
06 maja 2016 20:06 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Dziękuję Tina,
06 maja 2016 20:07 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Dziękuję Tina, :-)

Ni ma za co, a Ty działaj 
06 maja 2016 20:08 / 4 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Lisko! Nie płacz Kochana! Nie mogą Ci nie zapłacić bo przecież sami Cię zweryfikowali i uznali Twój poziom języka za wystarczający dla klienta. Klient próbuje oszukiwać i mieć pracownika za free. Nie tylko Polacy oszukują, Niemcy też. Wcale nie są tacy święci na jakich się w naszych oczach kreują. Głowa do góry! Myślę, że Tina Ci pomoże.
06 maja 2016 20:09 / 1 osobie podoba się ten post
espana69

Nie wiem jak wyglada jezyk Lisy ale na pewno by mi sie przydal...To tak by nie bylo za smutno.Glowa do gory...

Zapytaj się :)
06 maja 2016 20:09 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Ni ma za co, a Ty działaj :-)

A Ty Tina,to ucz sie jezyka jakiegos bo tez Ci nie zaplace!!!
06 maja 2016 20:10 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Zapytaj się :)

Pozniej.Jak bedzie ciemno...
06 maja 2016 20:19 / 2 osobom podoba się ten post
espana69

A Ty Tina,to ucz sie jezyka jakiegos bo tez Ci nie zaplace!!!

Espana , uczciwa firma takich durnowatych zarzutów nie stawia- po prostu chcą się wykręcić sianem. Więc Ona Lisa odpowiednio zareagować, żeby te pieniądze dostać. To wystarczy.
06 maja 2016 20:24 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Espana , uczciwa firma takich durnowatych zarzutów nie stawia- po prostu chcą się wykręcić sianem. Więc Ona Lisa odpowiednio zareagować, żeby te pieniądze dostać. To wystarczy.

A kto tu mowi,ze ta firma jest uczciwa..? Gdyby mieli zdrowe podejscie i uczciwe zamiary to Lisa nie dostalaby info o takim jej potraktowaniu.A,ze nie maja ani prawa ani racji w takim odniesieniu sie do zleceniobiorcy to rzecz jasna i obiektywna.Straszyc i brac na huki to moga sobie idiotow a takim przeciez zlecen nie oferuja...
06 maja 2016 20:28 / 3 osobom podoba się ten post
espana69

A kto tu mowi,ze ta firma jest uczciwa..? Gdyby mieli zdrowe podejscie i uczciwe zamiary to Lisa nie dostalaby info o takim jej potraktowaniu.A,ze nie maja ani prawa ani racji w takim odniesieniu sie do zleceniobiorcy to rzecz jasna i obiektywna.Straszyc i brac na huki to moga sobie idiotow a takim przeciez zlecen nie oferuja...

No matko z córką- nie napisałam tego, że tak twierdzisz.Własnie dlatego, że jest tak jak napisałeś, to trzeba im pocisnąc- sama przez to przechodziłam, wyszłam obronną ręką, dlatego zaoferowałam Onie Lisie pomoc w tej kwestii.
06 maja 2016 20:33 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

No matko z córką- nie napisałam tego, że tak twierdzisz.Własnie dlatego, że jest tak jak napisałeś, to trzeba im pocisnąc- sama przez to przechodziłam, wyszłam obronną ręką, dlatego zaoferowałam Onie Lisie pomoc w tej kwestii.

No ojcze z synem...Wiem,ze nie napisalas...Tez pomoge pocisnac frajerom jak trzeba.Mam w tej kwestt duzy repertuar zawodowy.Jakby co to jestem do dyspozycji.