To masz odpowiedz na swoje troski i ich plytkie i prymitywne zarzuty.Temat zamkniety.Zaplacic musza bo nie maja innego wyjscia.Brawo Lisa,wreszcie myslisz rezolutnie i na spokojnie.

To masz odpowiedz na swoje troski i ich plytkie i prymitywne zarzuty.Temat zamkniety.Zaplacic musza bo nie maja innego wyjscia.Brawo Lisa,wreszcie myslisz rezolutnie i na spokojnie.
Dzięki Ci.:-) płacze nic nie widzę jak jakis ''byk'' to przepraszam :-(
Nie płacz Ona Lisa, odniesiesz się pisemnie do ich zarzutow i bedzie dobrze. Rodzinie podczas twojego pobytu poziom twojego języka nie przeszkadzał, więc teraz nie powinni mieć pretensji.
Fakt.Weekend bedzie ciezki dla Ciebie ale nie mozliwosci by zabrali chocby 5zl z tego co wynika z zapisow bo sami sobie strzelaja w kolano wysylajac niby "nie jezykowa opiekunke", a tego nie zrobia bo pojdzie fama i straca klientow.W tej branzy nawet plotki sie weryfikuje w biurach detektywistycznych...
Nie płacz Ona Lisa, odniesiesz się pisemnie do ich zarzutow i bedzie dobrze. Rodzinie podczas twojego pobytu poziom twojego języka nie przeszkadzał, więc teraz nie powinni mieć pretensji.
Dziękuję Tina, :-)
Nie wiem jak wyglada jezyk Lisy ale na pewno by mi sie przydal...To tak by nie bylo za smutno.Glowa do gory...
Ni ma za co, a Ty działaj :-)
Zapytaj się :)
A Ty Tina,to ucz sie jezyka jakiegos bo tez Ci nie zaplace!!!
Espana , uczciwa firma takich durnowatych zarzutów nie stawia- po prostu chcą się wykręcić sianem. Więc Ona Lisa odpowiednio zareagować, żeby te pieniądze dostać. To wystarczy.
A kto tu mowi,ze ta firma jest uczciwa..? Gdyby mieli zdrowe podejscie i uczciwe zamiary to Lisa nie dostalaby info o takim jej potraktowaniu.A,ze nie maja ani prawa ani racji w takim odniesieniu sie do zleceniobiorcy to rzecz jasna i obiektywna.Straszyc i brac na huki to moga sobie idiotow a takim przeciez zlecen nie oferuja...
No matko z córką- nie napisałam tego, że tak twierdzisz.Własnie dlatego, że jest tak jak napisałeś, to trzeba im pocisnąc- sama przez to przechodziłam, wyszłam obronną ręką, dlatego zaoferowałam Onie Lisie pomoc w tej kwestii.