Jako alternatywną opcje dostałam wczoraj od kolezanki namiary na tę firmę przewozową. Ktoś? Coś?
Jako alternatywną opcje dostałam wczoraj od kolezanki namiary na tę firmę przewozową. Ktoś? Coś?
Kasia jesteś z mojego wojewudztwa to może z tą firmą się wybierzesz do kąd chcesz: Needer +48 886 975 923 lub zerknij na www.needer.pl
Jeżdże też z inną firmą Auto Pol-Kap Marek Polaszczyk +48 91 85 23 804 lub końcówka (405), oni jeżdżą we wtorek-czwartek-sobota.
Powodzenia
Edi znasz ich sa solidni? Zabieraja z pod adresu pod adres?Wiesz cos wiecej?
Manuela od półtora roku jeżdże z tymi firmami na zmiany, Needer jeździ bardzo sprawnie w kierunku holandii, ale zobacz w jakie tereny Niemiec oni jeżdżą bo nie na całych Niemczech mają trasę. Kierowcy jeżdżą bezpiecznie i cena biletu jest ok. 60 euro, tak w nawiasie obydwie firmy zabierają i odstawiają pod dom, nie dopłacasz za dodatkowy bagaż. Needer kursuje codziennie zamawiasz kurs poprzez sms-a wpisując z kąd do kąd i kiedy masz wyjechać z danego miejsca, dostajesz potwierdzenie wyjazdu. Do Polaszczyka ( czasem mówią z Lipian, bo z tamtąd chyba są) trzeba dzwonić i zamawiać kurs.
Acha to Lipiany mi odpadaja bo w moje regiony nie jezdza!! Ale ta druga sprawdze zeby w/w wiedziec lub komus podpowiedziec wiele osob pyta o przewozy a nie tylko swoje mozna polecic bo byc moze nie wszedzie jezdza!!Dzieki za szybka odpowiec:-)