nie nazekaj jeszcze troszke i juz w PL bedziesz
nie nazekaj jeszcze troszke i juz w PL bedziesz
chyba musisz cos ustalic.Nie z Pdp ale z sama soba.Jestes opiekunka,czy jestes zainteresowana innym ukladem.Nie wnika w roznice wieku,upodobania itp.Nie moja bajka.Ty jednak musisz podjac decyzje.Jesli dalej pozwolisz sie adorowac nie okreslajac stanowczo granic tego "przytulania" to wina spadnie na ciebie.Jesli oczywiscie pdp faktycznie ma jakies uczucia skierowane w Twoim kierunku."Wina" no coz wielkie slowo.Jesli pasuje ci taki uklad i powiedzmy taka milosc to nie bedzie w tym zadnej winy.Jednak wtedy juz nie bedziesz opiekunka pdp a staniesz sie jego partnerka.To bardzo duza roznica
O jeny, a kto zabroni kochac sie starszemu pdp w opiekunce,bo gdyby to był sąsiad to juz by nie było problemu?Niech sie opiekunka przytula co to szkodzi i komu jak jej nie przeszkadza?Widzę,że temat załozony wybitnie rozrywkowo.Dorosły czlowiek nie potrzebuje rad w sprawach sercowych "wie co robi".Mało to jest przykładów takich milości..... a potem zyli długo i szczęśliwie.Mirro co to za miłość w ktorej trzeba cos ustalać? w miłości idzie się na spontana,czyż nie?
A niech sie przytula - nie moja bajka.
Jesli uwazaz ze dorosly czlowiek w sprawach sercowych wie co robi to jakos dziwnie brzmi.Jak by wiedzial co robi to by nie robił :-)
Oj Mireczku, pojechałeś teraz z tekstem... :-) A nie sądzisz Ty że jak byśmy wszyscy przez całe życie tak nic nie robili to ludzkość by wymarła? :-)
Jesli uwazaz ze dorosly czlowiek w sprawach sercowych wie co robi to jakos dziwnie brzmi.Jak by wiedzial co robi to by nie robił :-)
Oj tam oj tam jakby w testamencie uwzglednił i portfel gruby pokazał to i wyobrażnia podziała.Taki krzywdy nie zrobi, będzie sie stroił dwa tygodnie a zagra minutę.......... można pogdybać ha, ha ha :palka:
Chyba, ze zazyje Viagre.
chyba dwie :-)
Jesli dwie, to serducho nie wytrzyma.
Cardiamit krople,nitro gliceryna pod jezyk i jakos da rade.:-)
Ty romantyczka jestes to ci wybaczam :-) A co ma wspolnego milosc z prokreacja !:-)