Na wyjeździe #22

01 kwietnia 2015 12:23 / 3 osobom podoba się ten post
robert72

Własnie wyszło komu i z kim po drodze, kto kogo lajkuje itd. moderator jasno wyjasnił , ze żart był zrobiony w porozumieniu z Mleczko i za jej zgodą. Nie widzę w tym żarcie nic niestosownego ,dostrzegam natomiast brak dystansu do tego typu zartów wśród opiekunek. Ludzie, wiecej luzu ,szczególnie w takim dniu jak dzisiaj.

No właśnie Robert, więcej luzu;)))
Chyba wyciągasz pochopne wnioski.Czy komuś się ten żart podoba, czy nie ,to kwestia gustu, bez wględu na to w porozumieniu z kim został napisany:)
Jak chcesz mieć trochę szersze pojęcie o braku dystansu, to wejdź na "Dowcipy i anegdoty", ale też nie wyrobisz sobie 100% poglądu na dystans do żartów wśród opiekunek, bo ich jest znacznie więcej niż zarejestrowanych na forum:)
01 kwietnia 2015 12:26 / 1 osobie podoba się ten post
IGGA

Było napisane, od Pani Igi z daleka. Proszę Pani Anno sie tego trzymać. Chyba tyle i tylko tyle można od pani wymagać.
Nie ma u mnie zmiłuj. 

No i własnie pękniesz kiedys jak banka mydlana:)))))
01 kwietnia 2015 12:28 / 1 osobie podoba się ten post
Co tak czepiłyście sie tego pomysłu z żartem. Dawajcie swoje mąde,pomysłowe,śmieszne do wyboru do koloru........ nikt tu nikomu nie zakazał żartowac.
01 kwietnia 2015 12:28 / 2 osobom podoba się ten post
Uzgodniłyśmy z babcia po dzisiejszym obiedzie-napasione jak bąki ,że jutro nie gotujemy-kranówa i sucha pajda:)Babcia twierdzi ,że ja tuczę:)he he.Odsapnę i spadam na chałupki:)Miłej przerwy tym co mają jak ja:) Nawet słonko łaskawe i wylazło.Ide,może znajde pomysła jaki by tu dowcip panu F.zmajstrowac?:)O ciąży juz było więc nie przejdzie:):):)Macie jakieś pomysły?Pomóżcie:)
01 kwietnia 2015 12:30 / 5 osobom podoba się ten post
kasia63

Uzgodniłyśmy z babcia po dzisiejszym obiedzie-napasione jak bąki ,że jutro nie gotujemy-kranówa i sucha pajda:)Babcia twierdzi ,że ja tuczę:)he he.Odsapnę i spadam na chałupki:)Miłej przerwy tym co mają jak ja:) Nawet słonko łaskawe i wylazło.Ide,może znajde pomysła jaki by tu dowcip panu F.zmajstrowac?:)O ciąży juz było więc nie przejdzie:):):)Macie jakieś pomysły?Pomóżcie:)

Powiedz mu,że poznałaś w Niemczech obłędnego faceta, Niemca, super bogatego, który świata poza tobą nie widzi.....
Oj, to będzie żart, co się zowie. :D
01 kwietnia 2015 12:32 / 3 osobom podoba się ten post
Lawenda

Powiedz mu,że poznałaś w Niemczech obłędnego faceta, Niemca, super bogatego, który świata poza tobą nie widzi.....
Oj, to będzie żart, co się zowie. :D

A mnie powiedz, gdzie takiego znaleźć :))))))))))))))))))))) W moim DDR jakoś posucha strasznaaaaaaaa. Normalnego chłopa w promieniu 200 km brak :)))))))))))))))
01 kwietnia 2015 12:32
wichurra

I właśnie o to chodzi, że można było przewidzieć, jak się to skończy, a pomimo to pomysł został przeprowadzony. 

Może i dobrze,bo wtedy każda by sie zastanowiła co pisze,gdyby poczytała swoje wpisy. Szkoda,że nie wyszedł. A może dobrze......... bo forum ze wstydu by spłoneło:):):)
01 kwietnia 2015 12:33
Nareszcie u mnie poprawia się znacznie pogoda. Wiatr jakby sobie pofrunął ;) gdzie indziej, słonko świeci. Piękny dzień! :)
01 kwietnia 2015 12:34 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko1

Może i dobrze,bo wtedy każda by sie zastanowiła co pisze,gdyby poczytała swoje wpisy. Szkoda,że nie wyszedł. A może dobrze......... bo forum ze wstydu by spłoneło:):):)

Jezeli chodzi o mnie, to wcale bym się  nie ucieszyła, gdyby to prawda była:)
Chociaż czasam dajesz czadu, to forum zyskuje trochę rumieńca:)
01 kwietnia 2015 12:34 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

A mnie powiedz, gdzie takiego znaleźć :))))))))))))))))))))) W moim DDR jakoś posucha strasznaaaaaaaa. Normalnego chłopa w promieniu 200 km brak :)))))))))))))))

A żebym to ja wiedziała....:))))
Ale popuścić wodze fantazji zawsze można.
01 kwietnia 2015 12:35 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Wystarczy, że umiem czytać  - nie muszę się mnożyć. 

Cała aferę przegapiłam :))) Szkoda?
01 kwietnia 2015 12:37 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Cała aferę przegapiłam :))) Szkoda?

nie 
01 kwietnia 2015 12:39 / 4 osobom podoba się ten post
wichurra

Jezeli chodzi o mnie, to wcale bym się  nie ucieszyła, gdyby to prawda była:)
Chociaż czasam dajesz czadu, to forum zyskuje trochę rumieńca:)

Ja nie daje czadu taka jestem piszą to co uwazam za stosowne.Tak jak ja to robię , nie potrafie sie podlizywać i pisac "przytulam cie" zeby w nastepnym topiku kopnąć. Taka jestem nie mam nic do ukrycia.A jak sie bronie uzywam chwytów, ale jak narazie to tylko wstępne. Potrafie sie bronić nie uzywająć wulgaryzmow.:)))
01 kwietnia 2015 12:40 / 4 osobom podoba się ten post
ania52

nie 

Niestety tak, ani z ankietą nie jestem na bieząco, ani z maślanką ehhh...:))))
01 kwietnia 2015 12:41 / 13 osobom podoba się ten post
mleczko1

No i własnie pękniesz kiedys jak banka mydlana:)))))

Zastanawiam sie bardzo jak pani łaczy tą swoja religijnośc, tą twórczość cudownej wnuczki , malutkimi rączkami robiącej przecudowną palemke wielkanocną. Ta Pani modlitwa w kościele domyślam że że też wspólnie z umiłowaną rodziną, te przygotowania do zmartwychwstania Pana Naszego z takim złym zyczeniem dla osoby, której pani nie zna, która publicznie panią kilkakrotnie prosiła, aby dała jej pani spokój.  

Pani mi w Wielkim Tygodniu życzy, aby mi żyłka pękła. Abym wylewu dostała? 
Ja jestem w pracy, tak jak większość dziewczyn z tego forum. Bedziemy spędzały święta z obcymi ludźmi. Każda chce aby ten czas był spokojny, miły, i w zdrowiu.    
Jeśli zostało coś jeszcze w pani z człowieka proszę nie zbliżać się nawet do miejsc, w których są moje wpisy. to nie sa wpisy do pani kierowane, dla mie pani jako człowiek nie istnieje.
Przykre jest to co musiałam napisać, ale musiałam.
Moja mama zmarła właśnie po wylewie. Wiem jak to jest ciężko zarówno osobie chorej ale również rodzinie. Więc  tekst: "Co sie tak nadymasz,bo ci zyłka peknie:)))))))  Jest wesoło, nie widzisz co wycieka z opiekunek:))))))))))))))" jest podłością. Podłością i totalną bezmyślnością.