01 kwietnia 2015 12:41 / 13 osobom podoba się ten post
mleczko1No i własnie pękniesz kiedys jak banka mydlana:)))))
Zastanawiam sie bardzo jak pani łaczy tą swoja religijnośc, tą twórczość cudownej wnuczki , malutkimi rączkami robiącej przecudowną palemke wielkanocną. Ta Pani modlitwa w kościele domyślam że że też wspólnie z umiłowaną rodziną, te przygotowania do zmartwychwstania Pana Naszego z takim złym zyczeniem dla osoby, której pani nie zna, która publicznie panią kilkakrotnie prosiła, aby dała jej pani spokój.
Pani mi w Wielkim Tygodniu życzy, aby mi żyłka pękła. Abym wylewu dostała?
Ja jestem w pracy, tak jak większość dziewczyn z tego forum. Bedziemy spędzały święta z obcymi ludźmi. Każda chce aby ten czas był spokojny, miły, i w zdrowiu.
Jeśli zostało coś jeszcze w pani z człowieka proszę nie zbliżać się nawet do miejsc, w których są moje wpisy. to nie sa wpisy do pani kierowane, dla mie pani jako człowiek nie istnieje.
Przykre jest to co musiałam napisać, ale musiałam.
Moja mama zmarła właśnie po wylewie. Wiem jak to jest ciężko zarówno osobie chorej ale również rodzinie. Więc tekst: "Co sie tak nadymasz,bo ci zyłka peknie:))))))) Jest wesoło, nie widzisz co wycieka z opiekunek:))))))))))))))" jest podłością. Podłością i totalną bezmyślnością.