ja dopiero raczkuje w robotkach recznych,odkrylam dla siebie szydelko bo na drutach to tylko szliki robilam..............teraz mam juz fajne rzeczy i to mnie motywuje a sweterkiem sie napewno pochwale....
ja dopiero raczkuje w robotkach recznych,odkrylam dla siebie szydelko bo na drutach to tylko szliki robilam..............teraz mam juz fajne rzeczy i to mnie motywuje a sweterkiem sie napewno pochwale....
Witam wszystkich :-))
W domu jak to w domu.... brak czasu na wszystko :-D
Hallooo proszę pani proszę się nie pchac ja pierwsza byłam w kolecje do magdaleny z zamówieniem,co to za czasy człowiek tylko na chwile się odwróci :))))
Kasia, a co byś chciała? Może ja Ci zrobię, jak będę miała duuuużo wolnego?
Oh Malgi witaj kochana chyba milion lat cię nie widziałam:))Ja chciałam taki szydełkowy koszyczek wielkanocny:) a tak w ogóle to kiedy ty się do pracy wybierasz z kim mam darmowe rozmowy prowadzic???
Oh Malgi witaj kochana chyba milion lat cię nie widziałam:))Ja chciałam taki szydełkowy koszyczek wielkanocny:) a tak w ogóle to kiedy ty się do pracy wybierasz z kim mam darmowe rozmowy prowadzic???
Kasiu, już niedługo, jak granicę przekroczę to się zamelduję! :-)
Koszyczków nie robiłam nigdy, wolałam jakieś bardziej garderobiane wyroby, chociaż dawno nie miałam na to czasu.
Może tym razem, bo chyba na dłużej wyjadę. Aż 2 miesiące - to dla mnie wieczność, przecież? ;-)