Na wyjeździe #18

24 grudnia 2014 18:09
a moja babka sie zbuntowala nie chce isc do stolu tylko lezec w fotelu...w zwiazku z tym ze chcialam ja na wozek wsadzic stwierdzila,ze do klo musi i siedzi juz 15 min i konca nie widac...powiedziala ze dzisiaj musi dlugo siedziec...
24 grudnia 2014 18:13 / 1 osobie podoba się ten post
Ugotowalam bigosu jk dla wojska, kto ma smak niech pisze powysylam, a i zrobilam sobie salatek z brokulow i jaja i piersi buahahahahah. Ale jej jest malo wiec nie podesle :DDD
24 grudnia 2014 18:20 / 2 osobom podoba się ten post
kociara

A czy wy dajecie jakiś drobny prezent PDP np. czekoladę ?

Postawiłam pod choinką zapakowane ptasie mleczko z karteczka zawierającą życzenia dla całej rodziny:)

Co do kopert -dostałam raz ,nie na swieta a  na zakonczenie pracy -kartę z podziękowaniem plus geld-otworzylam przy córce ,która mi wręczała i podziękowałam krótko:)U babuszki w Krefeld koperty nie było-do łapy dała:)Z zaznaczeniem ,że mam sobie za to kurtkę kupic bo mam brzydką:)hi hi hi i jak nastepny raz przyjechałam to pierwsze co ,kazała sobie pokazac nowa kurtkę-rzeczywiscie kupiłam:)
24 grudnia 2014 18:23
A zauważyliście ,że nie ma dzisiaj naszego Moderatora ?..
24 grudnia 2014 18:24
Jolek

Ugotowalam bigosu jk dla wojska, kto ma smak niech pisze powysylam, a i zrobilam sobie salatek z brokulow i jaja i piersi buahahahahah. Ale jej jest malo wiec nie podesle :DDD

...salatke z brokuł ,jesli mozna prosić
uwielbiam warzywka.
24 grudnia 2014 18:46
Jolek

podasz przepis na salatke??????  
24 grudnia 2014 19:00 / 2 osobom podoba się ten post
Jedno z dzisiejszych ogłoszen pracowych na forum-"Elektryków zatrudnimy" - jako opiekunów czy jak???:):):):):)
24 grudnia 2014 19:03 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Jedno z dzisiejszych ogłoszen pracowych na forum-"Elektryków zatrudnimy" - jako opiekunów czy jak???:):):):):)

bo za 9 euro na godzine to nie ma szans aby elektryka z uprawnieniami znaleźli ha ha
24 grudnia 2014 19:14
ja juz podziekowalam za wspolne siedzenie i u siebie jestem.kolacja,bo to nie Wigilia.jartofelsalat,parowki,kartofle w mundurkach i lody...ot i cale menu.bez obrusa,na ceracie bo obrus sie zabrudzi.cerata fioletowa...masakra.dostalam lampke wina i w pokoju smakuje lyczkami malymi coby na dluzej starczylo....mam nadziejeze zaraz zakoncza.dla mnie zostalas pelna zmywarka.ot i caly wieczor switeczny...
24 grudnia 2014 19:15
Od rana się zastanawiam czy ta zupa/bo to chyba zupa jest/ na zdjęciu tła,na samej górze strony to biały barszcz wielkanocny?????:):):)
24 grudnia 2014 19:17 / 2 osobom podoba się ten post
ania52

ja juz podziekowalam za wspolne siedzenie i u siebie jestem.kolacja,bo to nie Wigilia.jartofelsalat,parowki,kartofle w mundurkach i lody...ot i cale menu.bez obrusa,na ceracie bo obrus sie zabrudzi.cerata fioletowa...masakra.dostalam lampke wina i w pokoju smakuje lyczkami malymi coby na dluzej starczylo....mam nadziejeze zaraz zakoncza.dla mnie zostalas pelna zmywarka.ot i caly wieczor switeczny...

To ja mam lepiej Dostalem od pdp (nie tylko to) flaszke HKT.To likier ale 40 volt ha ha Jak zaczne smakowac to ..........oj strach pomyslec ha ha
24 grudnia 2014 19:19
ORIM

To ja mam lepiej Dostalem od pdp (nie tylko to) flaszke HKT.To likier ale 40 volt ha ha Jak zaczne smakowac to ..........oj strach pomyslec ha ha

o ty to masz szczescie,ja tylko lampke wina...wiecej nic....
24 grudnia 2014 19:30 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

o ty to masz szczescie,ja tylko lampke wina...wiecej nic....

to nie szczescie tylko urok osobisty ha ha ha ha
24 grudnia 2014 19:30 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Od rana się zastanawiam czy ta zupa/bo to chyba zupa jest/ na zdjęciu tła,na samej górze strony to biały barszcz wielkanocny?????:):):)

Lubo zupa żurkiem zwana.
Ty to jesteś!Ja kątem oka zarejestrowalamnowe tło,ale nawet nie spojrzałam na nie.Twój wpis mnie do tego zmobilizował.

24 grudnia 2014 19:34 / 1 osobie podoba się ten post
Nic mi sie nie chce ! a właściwe chce mi się siku i płakać ! Napitalają mi plecy , Puśka jest dzisiaj niemożliwa ,niech nie gadają durnot , że ona nie ma demencji . A co to jest ? Oj , nie cackałam się dzisiaj , juz nie wytrzymałam , no ile razy można ją sadzać na kibelku ? Posadzić to jeszcze jest pryszczyk , ale z powrotem do łózka machnąć to już jest wysiłek . W takich chwilach sama siebie się pytam : po cholerę tu wracałam ! ? ! ? -:)))))))