A czy wy dajecie jakiś drobny prezent PDP np. czekoladę ?
A czy wy dajecie jakiś drobny prezent PDP np. czekoladę ?
Ugotowalam bigosu jk dla wojska, kto ma smak niech pisze powysylam, a i zrobilam sobie salatek z brokulow i jaja i piersi buahahahahah. Ale jej jest malo wiec nie podesle :DDD
Ugotowalam bigosu jk dla wojska, kto ma smak niech pisze powysylam, a i zrobilam sobie salatek z brokulow i jaja i piersi buahahahahah. Ale jej jest malo wiec nie podesle :DDD
Jedno z dzisiejszych ogłoszen pracowych na forum-"Elektryków zatrudnimy" - jako opiekunów czy jak???:):):):):)
ja juz podziekowalam za wspolne siedzenie i u siebie jestem.kolacja,bo to nie Wigilia.jartofelsalat,parowki,kartofle w mundurkach i lody...ot i cale menu.bez obrusa,na ceracie bo obrus sie zabrudzi.cerata fioletowa...masakra.dostalam lampke wina i w pokoju smakuje lyczkami malymi coby na dluzej starczylo....mam nadziejeze zaraz zakoncza.dla mnie zostalas pelna zmywarka.ot i caly wieczor switeczny...
To ja mam lepiej Dostalem od pdp (nie tylko to) flaszke HKT.To likier ale 40 volt ha ha Jak zaczne smakowac to ..........oj strach pomyslec ha ha
o ty to masz szczescie,ja tylko lampke wina...wiecej nic....
Od rana się zastanawiam czy ta zupa/bo to chyba zupa jest/ na zdjęciu tła,na samej górze strony to biały barszcz wielkanocny?????:):):)