Dzieki Ivanilka, juz mi lepiej, masz racje to juz zaraz, .......zapomnieli, bo Ty jakas cichutka tym razem jestes
Dzieki Ivanilka, juz mi lepiej, masz racje to juz zaraz, .......zapomnieli, bo Ty jakas cichutka tym razem jestes
A jaka ja cichutka Anulko jestem...? Cały czas się kłócę,zadzieram ze wszystkimi,wytykam błędy i wogóle trzymam tu rezon. Podejrzewam ,że większość czeka na mój wyjazd :)))))))))
chachacha, hetera normalnie.......
Eurobus -25 kg bagażu
Sindbad -30kg bagażu +10kg na kartę Stałego Klienta.
Cena i czas przybliżony .Fakt nie wszędzie jeżdżą Eurobusy.
rzebyś wiedziaua :)))))))
Nie jechałam Eurobusem i nie wiem jak jest z przesiadkami, z bagażem.Do Sindbada mam kartę stałego klienta ,więc i bagaż mogę większy mieć (i mam za każdym razem )
A jaka ja cichutka Anulko jestem...? Cały czas się kłócę,zadzieram ze wszystkimi,wytykam błędy i wogóle trzymam tu rezon. Podejrzewam ,że większość czeka na mój wyjazd :)))))))))
Ja do najbliższego Sindbada musze dojechac 70 km.Tu gdzie jestem,nie jezdzi NIC.żaden bus,autobus
Tak,zrobilismy juz zrzutkę na twoj bilet.
Niepotrzebnie napisalas na forum,ze wyjezdzasz,mialabys przejazd za friko:-)
No ja też muszę dojechać do Kielc,to około 50 km
Jak już ustalicie ten znak rozpoznawczy dla forumowiczów to może i ja sobie trochę pojeżdżę Sindbadem czy Eurobusem, tak tylko na weekend do D i z powrotem . Może poznam Was więcej, bo do Kielc na spotkanie za 2 tyg. nie wszystkie przecież Dziewczyny dotrzecie :((
Gdybyś chciał zrobić sobie wycieczkę z Kielc do Katowic, pociągiem relacji Lublin- Wrocław dn. 11.01.15 r. to mógłbyś poznać "margaritkę59", a ona poznałaby "darekra". A może jeszcze kogoś?