Bus Autokar Samolot - czym lepiej?

01 października 2014 22:09
kto poda namiary na busa jadacego w kierunku RZESZOWA z Niemiec DOKLADNIE Z KOLN
01 października 2014 22:31
http://www.bus24h.pl/ fajna stronka moze komus sie przyda
28 października 2014 09:12 / 3 osobom podoba się ten post
Jeszcze raz wrzucam linka ze stroną z busami,najlepiej zapisać sobie w ulubionych bo potem ciężko odkopać w tych wszystkich wątkach.
http://przejazdy.info/

11 listopada 2014 00:02 / 3 osobom podoba się ten post
Powiem wam, ze pierwszy raz od czerwca ubiegłego roku jechałam znów autokarem- Eurobusem. I tylko hymny pochwalne się należą. Kultura jazdy niesamowita, kierowcy bardzo mili, bardzo uprzejmi, pomocni(Nie mówiąc o tym ze przystojni), w odpowiednim wieku wzbudzający zaufanie, nie młodziki ok 20 lat. Zatrzymywali się bardzo często, bardzo chetnie,informowali na bieżąco o wszystkim, kiedy nastepny przystanek, miałam takie uczucie bezpieczeństwa,nie trzęsło jak w busie, jak niemowlę 6 godzin w nocy przespałam, w autobusie wi fi.
Nie płacą mi za to, ale polecam:)
11 listopada 2014 06:26
efka66

Powiem wam, ze pierwszy raz od czerwca ubiegłego roku jechałam znów autokarem- Eurobusem. I tylko hymny pochwalne się należą. Kultura jazdy niesamowita, kierowcy bardzo mili, bardzo uprzejmi, pomocni(Nie mówiąc o tym ze przystojni), w odpowiednim wieku wzbudzający zaufanie, nie młodziki ok 20 lat. Zatrzymywali się bardzo często, bardzo chetnie,informowali na bieżąco o wszystkim, kiedy nastepny przystanek, miałam takie uczucie bezpieczeństwa,nie trzęsło jak w busie, jak niemowlę 6 godzin w nocy przespałam, w autobusie wi fi.
Nie płacą mi za to, ale polecam:)

Ja tez z nimi jezdze i za każdym razem jestem zadowolona.
11 listopada 2014 11:31 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

Ja tez z nimi jezdze i za każdym razem jestem zadowolona.

Ja też jeżdżę Eurobusem i jak narazie powodów do narzekań nie miałam.
28 listopada 2014 09:31
Mam pytanie - czy jest ktos kto podrozuje samolotem i jest przez firme ? Cy firma mu zalatwia formalnosci czy tez robi to sam/a ?
28 listopada 2014 10:01
doris4

Mam pytanie - czy jest ktos kto podrozuje samolotem i jest przez firme ? Cy firma mu zalatwia formalnosci czy tez robi to sam/a ?

U mnie jedna babka podróżuje samolotem.
Firma załatwia jej wszystko.
28 listopada 2014 10:09
doris4

popytaj w topiku Warmia i Mazury.Dziewczyny maja daleko wiec kozystaja z przelotow
28 listopada 2014 10:39
doris4

Jestem też z firmy i mogę lecieć samolotem ale sama załatwiam wszstko.Mam Warszawa- Modlin z 20 km.a w De zależy gdzie los rzuci.

28 listopada 2014 12:25
Szczerze mówiąc Modlin ma małą ofertę i często gęsto zostaje Okęcie.Tylko z bagażem jest problem
bo są ograniczenia wagowe i sztukowe.a nie chce mi się rozpakowywać torby żeby za dużo nadwagi nie płacic
i kombinować. 
28 listopada 2014 18:08
Dziękuje za sugestie i odpowiedzi :)
Zapytam też w mojej firmie jak to wygląda.
28 listopada 2014 18:40 / 1 osobie podoba się ten post
doris4

Też latam samolotem z Katowic do Dortmundu. Wszystko załatwiam sama i na tą chwilę nie ma dla mnie lepszej opcji podróżowania. Bagaż rejestrowany  32 kg - 15 e., bagaż podręczny rejestrowany 10 kg.- 10 e.
28 listopada 2014 20:41
ja jak jadę przez agencję niemiecką to też samolotem do/z Dortmundu Wizzarem,
ale mi wszystko załatwia firma...
28 listopada 2014 21:24
Wizzair