Na wyjeździe

24 marca 2013 07:28
Witam wszystkich i pozdrawiam
24 marca 2013 07:57
Romana!
Przecież Wagner to coś gorszego niż samobiczowanie.
Lepiej trzeba było obejrzeć DSDS albo Junge gegen Madchen )).
24 marca 2013 09:37 / 1 osobie podoba się ten post
Andrejka, gitara cudna, Menn posłuszny, Ty rozkoszna. Główka nie boli? Ja też Cię kocham.
24 marca 2013 10:00

Romana!
Przecież Wagner to coś gorszego niż samobiczowanie.
Lepiej trzeba było obejrzeć DSDS albo Junge gegen Madchen :-))).

Misiu, ja powinnam pewne rzeczy znać ze względów zawodowych, jednak przy Wagnerze nie daję rady. Więcej nie będę próbować. Słoneczko u mnie nieśmiało wygląda zza chmur - u Was też? W Polsce podobno śniegi i mróz. Ale można się rozgrzać - dzisiaj od  g.12 na 3 SAT są filmy poświęcone Włochom - dokumentalne oraz fabularne, aż do trzeciej w nocy.

24 marca 2013 10:15
W Berlinie słonecznie ale mrożno -8 stopni mamy teraz. i naturalnie śnieg leży już cały tydzień.... Już chce się wiosny ale zapowiadają , że zima nie odpuści....
24 marca 2013 10:18

Krefeld - slonko i -2 ,plus paskudny mroźny wicher od 3 dni:(

nad Bałtykiem - śnieg drobny,bezwietrznie i -10 ,o 9ej,brrrrrrrrrrr

okolice Boleslawca - wiatr,-12!!!

Wrocław - brak informacji ,nie gadałam jeszcze z mamą:)

Blackpool ,Anglia - opady śniegu i +5

Gdzie jest ta cholerna wiosna??????????????????????????GDZIE?????????????????

24 marca 2013 10:23
kasia63

Krefeld - slonko i -2 ,plus paskudny mroźny wicher od 3 dni:(

nad Bałtykiem - śnieg drobny,bezwietrznie i -10 ,o 9ej,brrrrrrrrrrr

okolice Boleslawca - wiatr,-12!!!

Wrocław - brak informacji ,nie gadałam jeszcze z mamą:)

Blackpool ,Anglia - opady śniegu i +5

Gdzie jest ta cholerna wiosna??????????????????????????GDZIE?????????????????

Schowała sie bo zimno :):):)

24 marca 2013 10:26 / 1 osobie podoba się ten post
Kasiu 63 - jak to gdzie? Źle szukasz !! Wiosna w sercach naszych !!! - szczególnie jak do domku wracamy !
24 marca 2013 10:35
Ja tez juz mam dosc tego zimna ! Tutaj - niby slonce wychodzi, ale wiatrzysko arktyczne prawie, patrzylam na pogode w mojej polskiej wiosce - wcale nie lepiej, w nocy -11. Strasznie dluuugasna ta zima.
24 marca 2013 10:41

Slonce Ty moje bylo cudownie, Mann rewelacyjnie sie spisal, relaks pelna krasa, tylko moj sprzet do niczego.... :((( bede musiala zainwestowac w cos wlasnego.

Dzien dobry drogie opiekunkowo :)

cwicze cierpliwosc, jestem dobrze ulozona, kulturalna kobieta i nie dam sie :))

obiecuje, ze bede grzeczna

milej niedzieli zycze wszystkim

24 marca 2013 10:47
U mnie rano -19 !okropność,jestem w domu,,,
24 marca 2013 11:27

Witam w niedzielne przedpołudnie. Za oknem...... :(  Hmm

24 marca 2013 12:36
A u nas na południu pogoda 100% zimowa - piękne słońce na bezchmurnym niebie , mniej piękny mróz przez cały dzień (w nocy było - 19 ), walizka prawie spakowana , kotka mnie nie odstępuje - chyba coś przeczuwa .Na dodatek mąż właśnie wyjechał na kurs - wraca za 2 dni-tak więc nawet nie ma mnie kto pożegnać - chyba przez telefon . To będzie smutny wyjazd .
24 marca 2013 12:45
Wiesiula

Slonce Ty moje bylo cudownie, Mann rewelacyjnie sie spisal, relaks pelna krasa, tylko moj sprzet do niczego.... :((( bede musiala zainwestowac w cos wlasnego.

Dzien dobry drogie opiekunkowo :)

cwicze cierpliwosc, jestem dobrze ulozona, kulturalna kobieta i nie dam sie :))

obiecuje, ze bede grzeczna

milej niedzieli zycze wszystkim

Wiesiula, pamiętaj że "Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam dokąd chcą". W grzeczności jesteśmy jako kobiety tresowane od małego, w walce o swoje prawa już o wiele rzadziej.

A potem się dziwimy, że tak mało kobiet w proprocji do mężczyzn jest na wysokich stanowiskach... Jednak osiągnięcie czegoś w życiu wymaga i zdrowego egoizmu, i  czasem braku dobrych manier, niestety. Tak mnie jakoś naszło filzoficznie, w to słoneczne choć chłodne popołudnie, sorry.

24 marca 2013 12:56
romana

Wiesiula, pamiętaj że "Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam dokąd chcą". W grzeczności jesteśmy jako kobiety tresowane od małego, w walce o swoje prawa już o wiele rzadziej.

A potem się dziwimy, że tak mało kobiet w proprocji do mężczyzn jest na wysokich stanowiskach... Jednak osiągnięcie czegoś w życiu wymaga i zdrowego egoizmu, i  czasem braku dobrych manier, niestety. Tak mnie jakoś naszło filzoficznie, w to słoneczne choć chłodne popołudnie, sorry.

Romana i juz po mojej obietnicy :/

Przy obiedzie sie unioslam i powiedzialam pare slow, grzecznie lecz dosadnie.

Wczoraj delikatny gulasz z marchewka, odrobina papryki i koperku byl przepyszny, mieso mieciutkie i wogole cud miod, dzis juz nie mieso bylo za twarde itp farmazony, wiec dosadnie powiedzialam ze chyba nic od wczoraj sie nie zmienilo, wczoraj bylo dobre itd... a dzis juz nie, bo co? wczoraj mozna bylo zjesc a dzis wypluwac na talerz, ze takie zachowanie jest nie w porzadku i nie grzeczne. ale widac bylo po mnie ze sie zagotowalam i lekko innym glosem sie odezwalam.... wiec cora momentalnie zaczela zachwalac i po reku mnie gladzic jak pluszowa zabawke, zebym sie nie denerwowala. ... 

jest mi przykro, bo jedno przedpoludnie z corka a dama w sekunde zniedolezniala o 200 %, strzela fochy i.... ach... 10 dni i tyle.

dlatego masz racje moja droga - ucz sie Wiesia, ucz i stawiaj na swoim .