Romana!
Przecież Wagner to coś gorszego niż samobiczowanie.
Lepiej trzeba było obejrzeć DSDS albo Junge gegen Madchen :-))).
Romana!
Przecież Wagner to coś gorszego niż samobiczowanie.
Lepiej trzeba było obejrzeć DSDS albo Junge gegen Madchen :-))).
Misiu, ja powinnam pewne rzeczy znać ze względów zawodowych, jednak przy Wagnerze nie daję rady. Więcej nie będę próbować. Słoneczko u mnie nieśmiało wygląda zza chmur - u Was też? W Polsce podobno śniegi i mróz. Ale można się rozgrzać - dzisiaj od g.12 na 3 SAT są filmy poświęcone Włochom - dokumentalne oraz fabularne, aż do trzeciej w nocy.
Krefeld - slonko i -2 ,plus paskudny mroźny wicher od 3 dni:(
nad Bałtykiem - śnieg drobny,bezwietrznie i -10 ,o 9ej,brrrrrrrrrrr
okolice Boleslawca - wiatr,-12!!!
Wrocław - brak informacji ,nie gadałam jeszcze z mamą:)
Blackpool ,Anglia - opady śniegu i +5
Gdzie jest ta cholerna wiosna??????????????????????????GDZIE?????????????????
Krefeld - slonko i -2 ,plus paskudny mroźny wicher od 3 dni:(
nad Bałtykiem - śnieg drobny,bezwietrznie i -10 ,o 9ej,brrrrrrrrrrr
okolice Boleslawca - wiatr,-12!!!
Wrocław - brak informacji ,nie gadałam jeszcze z mamą:)
Blackpool ,Anglia - opady śniegu i +5
Gdzie jest ta cholerna wiosna??????????????????????????GDZIE?????????????????
Schowała sie bo zimno :):):)
Slonce Ty moje bylo cudownie, Mann rewelacyjnie sie spisal, relaks pelna krasa, tylko moj sprzet do niczego.... :((( bede musiala zainwestowac w cos wlasnego.
Dzien dobry drogie opiekunkowo :)
cwicze cierpliwosc, jestem dobrze ulozona, kulturalna kobieta i nie dam sie :))
obiecuje, ze bede grzeczna
milej niedzieli zycze wszystkim
Witam w niedzielne przedpołudnie. Za oknem...... :( Hmm
Slonce Ty moje bylo cudownie, Mann rewelacyjnie sie spisal, relaks pelna krasa, tylko moj sprzet do niczego.... :((( bede musiala zainwestowac w cos wlasnego.
Dzien dobry drogie opiekunkowo :)
cwicze cierpliwosc, jestem dobrze ulozona, kulturalna kobieta i nie dam sie :))
obiecuje, ze bede grzeczna
milej niedzieli zycze wszystkim
Wiesiula, pamiętaj że "Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam dokąd chcą". W grzeczności jesteśmy jako kobiety tresowane od małego, w walce o swoje prawa już o wiele rzadziej.
A potem się dziwimy, że tak mało kobiet w proprocji do mężczyzn jest na wysokich stanowiskach... Jednak osiągnięcie czegoś w życiu wymaga i zdrowego egoizmu, i czasem braku dobrych manier, niestety. Tak mnie jakoś naszło filzoficznie, w to słoneczne choć chłodne popołudnie, sorry.
Wiesiula, pamiętaj że "Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam dokąd chcą". W grzeczności jesteśmy jako kobiety tresowane od małego, w walce o swoje prawa już o wiele rzadziej.
A potem się dziwimy, że tak mało kobiet w proprocji do mężczyzn jest na wysokich stanowiskach... Jednak osiągnięcie czegoś w życiu wymaga i zdrowego egoizmu, i czasem braku dobrych manier, niestety. Tak mnie jakoś naszło filzoficznie, w to słoneczne choć chłodne popołudnie, sorry.
Romana i juz po mojej obietnicy :/
Przy obiedzie sie unioslam i powiedzialam pare slow, grzecznie lecz dosadnie.
Wczoraj delikatny gulasz z marchewka, odrobina papryki i koperku byl przepyszny, mieso mieciutkie i wogole cud miod, dzis juz nie mieso bylo za twarde itp farmazony, wiec dosadnie powiedzialam ze chyba nic od wczoraj sie nie zmienilo, wczoraj bylo dobre itd... a dzis juz nie, bo co? wczoraj mozna bylo zjesc a dzis wypluwac na talerz, ze takie zachowanie jest nie w porzadku i nie grzeczne. ale widac bylo po mnie ze sie zagotowalam i lekko innym glosem sie odezwalam.... wiec cora momentalnie zaczela zachwalac i po reku mnie gladzic jak pluszowa zabawke, zebym sie nie denerwowala. ...
jest mi przykro, bo jedno przedpoludnie z corka a dama w sekunde zniedolezniala o 200 %, strzela fochy i.... ach... 10 dni i tyle.
dlatego masz racje moja droga - ucz sie Wiesia, ucz i stawiaj na swoim .