Jak często sprawdzać?. Co bym nie sprawdził dziadka to zawsze coś jest, to taka mini biegunka, w nocy też ma .Macie jakiś schemat, nawyk?
Jak często sprawdzać?. Co bym nie sprawdził dziadka to zawsze coś jest, to taka mini biegunka, w nocy też ma .Macie jakiś schemat, nawyk?
....pierwsza sprawa -musisz sie dowiedziec o przyczyne tej" mini" czy to wywoluja lekarstwa? czy jedzenie ktore podajesz ?.Sprawdzam co trzy godziny-przekladam na drugi bok (ale jak poczuje coś ,to czesciej) co nie oznacza ,ze zmieniam .Przy normalnym funkcjonowaniu (u mojej odopiecznej)potrzebuje 4-5 pampersy dziennie.Konsultacja z lekarzem konieczna .
Jestem u nowego pdp, w dzien przyjazdu dowiedzialam sie, ze dziadek od dwóch tygodni ma biegunke, mysle sobie o cholerka, pech jaki czy co? Juz mie sie wszystkiego odechcialo. Ale dzis juz jest 3 dzien jak tu jestem i dziadek trzeci raz wystekuje głosno swojego krecika a ja mysle sobie, moze mój wyglad tak na niego podziałał? Sama juz nie wiem.
Napisz coś jak juz bedziesz po konsultacji lekarzem.Jestem ciekawa co Ci doradzi.
teraz muszę jakoś zdanie ułożyć by przekazać tą wiadomość rodzinie. Ale nie wiem jak? ;) sztulgang klajne to napewno nie ;) muszę to składnie powiedzieć, w miare gramatycznie, może ktoś podrzuci zdanie ? :) będe wdzięczny