Jak minął dzień

08 kwietnia 2017 22:24 / 4 osobom podoba się ten post
Co do tematu "Jak minął dzień" Wiec dzis było dosc slonecznie, praca jak co-dzien ta sama a podopieczny kwitnie i sił mu przybywa:)
08 kwietnia 2017 22:27 / 7 osobom podoba się ten post
Hmmm, pewnie powinnam napisac w wątku ,, w domu", ale.....dni mijaja i tu i tam :) Dziś byłam u mojej ulubionej dentyski, zabki poczyściła , wypolerowała, całkiem na oczy przejrzały , nastepnie zawezwana przez przyjaciółkę, udałam się na degustację własnoręcznie wyprodukowanej wisnióweczki. Nie dość , że trunek ten był cudowny w smaku to jeszcze dostałam w prezencie pół litra ajerkoniaku, też własnoręcznie zrobionego. Teraz czekam jak się ..przegryzie:D:D
Zycie jest piękne, urlopy sa cudowne, przyjaciele fantastyczni. Ach, jak chce się zyć
08 kwietnia 2017 22:27 / 7 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nawet dzisiaj przy " pisanych " pożegnaniach na skype  wstawię tylko jakąś tańczącą babcię i ch....nic więcej ! Żadnych takich jak : dobranoc stokrotko , pszczółko , czy tam inny pratchawcu ....o ! Zemszczę się i już :smiech2:

Napisz jej:
"Dzisiaj cała płonę wspominając Twoje piękno i powab". Niech się cieszy jagoda z lekka nadpsuta.
08 kwietnia 2017 22:38 / 3 osobom podoba się ten post
hawana

Napisz jej:
"Dzisiaj cała płonę wspominając Twoje piękno i powab". Niech się cieszy jagoda z lekka nadpsuta.

Ej ,ja tu jeszcze jestem )) człowiek tylko na chwilę pójdzie sobie coś popatrzeć w necie ,a tu co??
Baśka jakie fochy uskutecznia 
08 kwietnia 2017 22:40 / 4 osobom podoba się ten post
hawana

A jeszcze mikrofonik wyłącz na tym skype i udaj , że nie umiesz włączyć. Niech trochę pocierpi:diabel2:

No co za Kargulowe plemie )))
08 kwietnia 2017 23:06 / 4 osobom podoba się ten post
jowita.

Co do tematu "Jak minął dzień" Wiec dzis było dosc slonecznie, praca jak co-dzien ta sama a podopieczny kwitnie i sił mu przybywa:)

Aha! a i trafił mi sie tutaj jakis adorator, tutaj z okolicy i po sasiedzku.........
09 kwietnia 2017 06:31 / 3 osobom podoba się ten post
jowita.

Aha! a i trafił mi sie tutaj jakis adorator, tutaj z okolicy i po sasiedzku.........

Jowita ...dawaj namiary . U nas to po sąsiedzku tylko sąsiad " dupek " , który fotografuje samochody pozostawione na " zakazach " i donosi . Sąsiad z góry - " ciasteczko " sie nie liczy , bo synem mógłby moim być ....Galanty jakiś ten Twój adorator ?
09 kwietnia 2017 21:24 / 6 osobom podoba się ten post
...Na wesoło i to już od samego rana )))
Babcia ,że to dziś niedziela i będą odwiedziny córki damy,zawsze chce wyglądać elegancko .
No i od rana wyszperala bluzkę z przed 20 lat,założyła ja do dżinsów,jednak ledwo dopiela.Zaskoczyla bardzo szybko i zmieniła dżinsy na spodnie z materiału z przed 15 lat ))) ,twierdząc,że dziś ciepło a dżinsy są za grube ))) Jednak wszystko ciasne ((( Nic nie komentuje .Idziemy budzić dziadka ,babcia zawsze siada na łóżku dziadka i tak się jeszcze miziaja z 10 minut.O dziś babcia nie siada ,bo jak siadze ,to wszystkie szwy pójdą.Stojac nad łóżkiem dziadka tylko macha ręką ,oby wstał Babcia to twarda sztuka nic się nie przyznaje ,że ledwo dycha )) Biorę dziadka ,idziemy na śniadanie ,babcia w tym czasie leci do sypialni zmienia bluzkę,bo podobno w tej innej bedzie jej ciepłej ))) Przy śniadaniu babcia jednak stwierdza,że musi się odchudzać,żadnych czekoladek nie będzie jeść.Slyszalam to wiele razy ,no ale cóż)))
Po południu przyjechała córka ,urządziła mi lekki striptiz ,chwaląc się wczorajszymi zakupami .Najpierw jednak spuściła spodnie,))) chwaląc się majtkami elastycznymi ,jak jej to brzuch tuszuja,za które zapłaciła tylko 5 ojro.Pozniej paradowała w sukience ,a na końcu w stroju kąpielowym .Myślę sobie kur....Gdzie ja jestem)))??Lubię żarty i inne gady,ale jakoś czuję się nieswojo jak ktoś stojąc metr ode mnie rozbiera się ,żadna to dla mnie przyjemność oglądania kobiety ((((
No i tak upłynął kolejny dzień.
09 kwietnia 2017 21:30 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

...Na wesoło i to już od samego rana )))
Babcia ,że to dziś niedziela i będą odwiedziny córki damy,zawsze chce wyglądać elegancko .
No i od rana wyszperala bluzkę z przed 20 lat,założyła ja do dżinsów,jednak ledwo dopiela.Zaskoczyla bardzo szybko i zmieniła dżinsy na spodnie z materiału z przed 15 lat ))) ,twierdząc,że dziś ciepło a dżinsy są za grube ))) Jednak wszystko ciasne ((( Nic nie komentuje .Idziemy budzić dziadka ,babcia zawsze siada na łóżku dziadka i tak się jeszcze miziaja z 10 minut.O dziś babcia nie siada ,bo jak siadze ,to wszystkie szwy pójdą.Stojac nad łóżkiem dziadka tylko macha ręką ,oby wstał Babcia to twarda sztuka nic się nie przyznaje ,że ledwo dycha )) Biorę dziadka ,idziemy na śniadanie ,babcia w tym czasie leci do sypialni zmienia bluzkę,bo podobno w tej innej bedzie jej ciepłej ))) Przy śniadaniu babcia jednak stwierdza,że musi się odchudzać,żadnych czekoladek nie będzie jeść.Slyszalam to wiele razy ,no ale cóż)))
Po południu przyjechała córka ,urządziła mi lekki striptiz ,chwaląc się wczorajszymi zakupami .Najpierw jednak spuściła spodnie,))) chwaląc się majtkami elastycznymi ,jak jej to brzuch tuszuja,za które zapłaciła tylko 5 ojro.Pozniej paradowała w sukience ,a na końcu w stroju kąpielowym .Myślę sobie kur....Gdzie ja jestem)))??Lubię żarty i inne gady,ale jakoś czuję się nieswojo jak ktoś stojąc metr ode mnie rozbiera się ,żadna to dla mnie przyjemność oglądania kobiety ((((
No i tak upłynął kolejny dzień.

Alez Magdzie,ten striptiz  świadczy tylko o tym,że córuchna się Ciebie nie krępuje:):):)Nie zdziw się jak następnym razem na golasa będzie paradowała:):):):)
09 kwietnia 2017 21:34 / 3 osobom podoba się ten post
U mnie też była dziś rewia mody,dziadek wyrósł ze wszystkich letnich spodni,wszystkie za ciasne w pasie. Ostatnie jakie znalazłam zapiełam mu na wdechu,zapytałam czy może oddychać,a dziadek,że przy mnie zawsze może oddychać,więc pytam czymu mu oczy tak wyszły na wierzch Było mu tak ciasno,ze nie mógł się nawet porzadnie wyśmiać..
09 kwietnia 2017 21:35 / 6 osobom podoba się ten post
kasia63

Alez Magdzie,ten striptiz  świadczy tylko o tym,że córuchna się Ciebie nie krępuje:):):)Nie zdziw się jak następnym razem na golasa będzie paradowała:):):):)

Kiedyś już miałam przypadek zaproszenia do jakuzzi z lampką szampana ,przez córkę pdp,ale ona była chyba zainteresowana czymś więcej))
A tak poważnie,może i się nie krępuje,ale ja nie czuję się wtedy w komfortowej sytuacji .Rozumiem ,żeby to jakiś facet )), to i oko by powedrowalo tu i tam ,a kobieta?? Nie,nie))
09 kwietnia 2017 21:38 / 6 osobom podoba się ten post
magdzie

Kiedyś już miałam przypadek zaproszenia do jakuzzi z lampką szampana ,przez córkę pdp,ale ona była chyba zainteresowana czymś więcej))
A tak poważnie,może i się nie krępuje,ale ja nie czuję się wtedy w komfortowej sytuacji .Rozumiem ,żeby to jakiś facet )), to i oko by powedrowalo tu i tam ,a kobieta?? Nie,nie))

W dodatku Niemka,nie?
09 kwietnia 2017 21:44 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

W dodatku Niemka,nie?

Nie,nie ma znaczenia ,nie mam uprzedzeń .Całkiem inaczej jak robi to ktoś kogo dobrze znam ,i ja się czuję wtedy dobrze ,a nie obca osoba .No krępujące to dla mnie jest,taka już jestem.
09 kwietnia 2017 21:48 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

Nie,nie ma znaczenia ,nie mam uprzedzeń .Całkiem inaczej jak robi to ktoś kogo dobrze znam ,i ja się czuję wtedy dobrze ,a nie obca osoba .No krępujące to dla mnie jest,taka już jestem.

Luzik madziu,to był żart..
09 kwietnia 2017 21:51 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie