Bo to zle kobiety byly ha ha
Bo to zle kobiety byly ha ha
Witajcie,Matka Opiekunoska niech będzie z Wami.Czwarta nocka za mną i tak jak Romana wprawiam się w nastrój,ale chyba powinnam posłuchać mrocznego gotyku,mam wrażenie że w tym domu straszy.Mój pokój jest cały ze szkła,taki ogród zimowy,są automatyczne żaluzje,które całkiem niespodziewanie zamykają się lub otwierają,skrzypiąc i jęcząc,więc mam wrażenie że mieszkam w starym młynie. Około 3 nad ranem pojawiła się Biała Dama,po wyregulowaniu ostrości z ulgą zauważyłam moją Fraucie,ulżyło ale nie na długo bo Babuszka załączyła ''krążącą'' i latała w te i z powrotem.Coś czuje że sen tutaj to towar deficytowy.Teraz Zesia,czyli Frau Zygfryda drzemie po obfitym śniadanku, a niewyspana pełniąca obowiązki, już po 4 kawie opiekunka bije się z myślami,kąpać się czy też podrzemać.Oto jest pytanie
Evexx, wybór jest prosty - SPAAAAAAAĆĆĆĆĆĆĆĆ!!!!! Za parę dni po takich akcjach będziesz jak zombie. Śpij ile się da i kiedy się da, byś po powrocie do kraju przez pierwszy miesiąc nie musiała odsypiac zaległości. Wiem co mówię, bo przerabiam to codziennie od około 10 dni.
Dobrzy ludzie, pomocy!
Mam pocztę w Tlenie, dotąd działała najczęściej ok. Od wczoraj wieczór właczają mi się wyłącznie nieprzeczytane reklamy i nie działa wejście na stronę głowną, gdzie przychodziło wszystko, tak prywatne maile, jak i reklamy. Co robić? Pojawiają się regularnie info po prawej stronie, że parę osób do mnie napisało, kolezanek z forum, a ja nie mogę wejść do ich maili!
RATUNKU!!!!