To trzymam kciuki za powodzenie!!! :)
To trzymam kciuki za powodzenie!!! :)
Witam.
Pada sobie deszczyk,pada sobie równo ......
Dalej nie będę kończyć żeby nie narazić się adminowi.
PS.Gdzie to słoneczko?
Słoneczko jest u mnie na północy w Cloppenburgu.
To Ci zadaję temat do przemyslenia.
Zauwazyłam wczoraj, ze nie mam Cię w przyjaciołach.
Moje zaproszenie wyysłane nawet nie pamiętam kiedy,
moze nawet w zeszłym roku wisi na czarno jako wyslane..
Czy Ty mnie nie lubisz , czy jakieś siły wyzsze zadziałały????
Ty zapytaj ile razy ja wysłałam zaproszenie do Ciebie....myslę ,ze bez interwencji moderatorstwa sie nie obejdzie,trzeba gołębia pocztowego wysłać.
Nie dostałam żadnego.
Piszę do siły wyższej.
Witam.
Pada sobie deszczyk,pada sobie równo ......
Dalej nie będę kończyć żeby nie narazić się adminowi.
PS.Gdzie to słoneczko?
zgaduj-zgadula ile kosztuje w Luksemburgu analiza krwi i badanie moczu
Doczytałam dalej, że duuuużo.
To ja podam ceny stomatologa w de.: zwykła plomba bez ekscesów = 160 Euro, jak nerw do zaleczenia, to 1 ząbek 450 Euro.
Jednak nie warto zawracaćć sobie głowy pomocą medyczną na obczyźnie.
przyznaje Ci racje,tylko niestety czasaqmi cos wystzrzeli nie wiadomo z ktorej strony i nie ma wyjscia
Doczytałam dalej, że duuuużo.
To ja podam ceny stomatologa w de.: zwykła plomba bez ekscesów = 160 Euro, jak nerw do zaleczenia, to 1 ząbek 450 Euro.
Jednak nie warto zawracaćć sobie głowy pomocą medyczną na obczyźnie.
No ja właśnie miałam wypadek. I przeciwbólowa Novalgina na prywatną receptę 50 euro. Ubezpieczyciel oczywiście zwróci, ale ja dziękuje za takie pieniądze ich nie wykupię.Mam troche ze sobą tabletek z Polski i zjeżdżam do domu, ale muszę czekać niestety. Bo to nie tak chop... zmienniczke znaleźć ;(
No ja właśnie miałam wypadek. I przeciwbólowa Novalgina na prywatną receptę 50 euro. Ubezpieczyciel oczywiście zwróci, ale ja dziękuje za takie pieniądze ich nie wykupię.Mam troche ze sobą tabletek z Polski i zjeżdżam do domu, ale muszę czekać niestety. Bo to nie tak chop... zmienniczke znaleźć ;(