Podoba mi się ten artykuł i podobają mi się słowa Conchity.
Podoba mi się ten artykuł i podobają mi się słowa Conchity.
jak sie czyta Biblię,a mnie sie to zdarza,to NIGDY nie natknęłam się,żeby Jezus (jesli był)chocby skarcił kogoś,bo odstawał od innych,albo wykonywał wstrętna innym pracę(celnicy,Magdalena),wydaje mi sie,że był (jesli był) bardzo tolerancyjnym i bardzo dobrym czlowiekiem i nigdy,by nie odtrącił "baby z brodą" choc wg mnie wygrać nie powinien,bo miałam innych faworytów,ale cóż ja jestem elastyczna w sądach i nie bardziej "świeta od prawdziwych Swiętych":)))) acha i mieszanie do takich pierdół wiary i BOGA , a to w co sie wierzy powinno być osobistą sprawą każdego człowieka,cóż....
Już wczoraj nasi finaliści wypowiadali sie nt temat w TV,a dzis w wiadomosciach Polsatu powiedziane było,że Polacy na Wyspach mieli b.duże problemy z oddaniem glosów......Nic dodac ,nic ująć.....Wszędzie jak napisałaś...to samo....Zaciekawiło mnie tez cos innego-bo to była Eurowizja a w głosowaniu bral udział Izrael.....od kiedy to państwo jest w Europie?????Ja tam jakieś innej sie geografii chyba uczyłam:):):):)
Przy okazji dyskusji na podobne tematy,zawsze zastanawiam się jakie stanowisko miałby w takiej dyskusji zdecydowany przeciwnik innej niż hetero orientacji,gdyby nagle okazało się ,że jego dziecko jest gejem ,lesbijką czy transwestytą.......
Jestem zdecydowanym przeciwnikiem innej niz hetero orientacji !!! Ubrałabym sie w tolerancję.... bo też z zasady nie zabijam... Niech ta orientacja sama pyta siebie dlaczego ma wzwód na kał... Tolerancja jest też po to aby ujawniło się głęboko skrywane.... Jeżeli chodzi o PaniPan Kiełbasa to jest to ciacho, którego na pewno bym nie tkneła...))))
Ja mówię o czymś innym- o tym co byśmy zrobiły gdyby się okazało ,że nasze dziecko ukochane nie jest hetero.....
Ja mówię o czymś innym- o tym co byśmy zrobiły gdyby się okazało ,że nasze dziecko ukochane nie jest hetero.....