Kobieta z brodą na Eurowizji

12 maja 2014 09:03 / 3 osobom podoba się ten post
Nie oglądam Eurowizji,nie lubie tego rodzaju muzyki,a widzę,że spooooro mnie ominęło:;))A odnośnie kobiety z brodą,to nic oryginalnego.Pan"Mariolka"z naszego rodzimego kabaretu jest lepszy:))))
12 maja 2014 09:53 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra

Podoba mi się ten artykuł i podobają mi się słowa Conchity.

12 maja 2014 10:04 / 2 osobom podoba się ten post
Cieszę się, że nie oglądałem eurowizji.
12 maja 2014 11:13 / 1 osobie podoba się ten post
ziolkowa

jak sie czyta Biblię,a mnie sie to zdarza,to NIGDY nie natknęłam się,żeby Jezus (jesli był)chocby skarcił kogoś,bo odstawał od innych,albo wykonywał wstrętna innym pracę(celnicy,Magdalena),wydaje mi sie,że był (jesli był) bardzo tolerancyjnym i bardzo dobrym czlowiekiem i nigdy,by nie odtrącił "baby z brodą" choc wg mnie wygrać nie powinien,bo miałam innych faworytów,ale cóż ja jestem elastyczna w sądach i nie bardziej "świeta od prawdziwych Swiętych":)))) acha i mieszanie do takich pierdół  wiary i BOGA , a to w co  sie wierzy powinno być osobistą sprawą każdego człowieka,cóż....

Jejku :)  Jezus też miał brodę,długie włosy i coś jak sukienkę :)))))
12 maja 2014 11:18
A to na poprawe humoru--https://www.facebook.com/photo.php?fbid=655589267854194&set=a.457840817629041.1073741828.100002093796035&type=1       kurcze nie chce mi sie wkleic szkoda  
12 maja 2014 11:33 / 2 osobom podoba się ten post
Weszłam na facebookowy profil "Szczecin biega", sprawdzić co słychać, a tam wpis:

"Wczoraj zdobywaliśmy Berlin podczas 31 Avon Women`s Run Berlin. Było bardzo europejsko - startowało wielu/wiele naśladowczyń słynnej już zwyciężczyni Eurowizji - Conchity Wurst. Dłuższa relacja już wkróce na stronie."

A pod spodem zdjęcie:

12 maja 2014 11:35 / 3 osobom podoba się ten post
No jakie ładne Conchitki:)
12 maja 2014 11:47 / 2 osobom podoba się ten post
Pomoc forum1

Zareagowałem w taki sposób

Klękłam ze śmiechu :))) Riposta godna mistrza, bingo! :D
12 maja 2014 13:51 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Już wczoraj nasi finaliści wypowiadali sie nt temat w TV,a dzis w wiadomosciach Polsatu powiedziane było,że Polacy na Wyspach mieli b.duże problemy z oddaniem glosów......Nic dodac ,nic ująć.....Wszędzie jak napisałaś...to samo....Zaciekawiło mnie tez cos innego-bo to była Eurowizja a w głosowaniu bral udział Izrael.....od kiedy to państwo jest w Europie?????Ja tam jakieś innej sie geografii chyba uczyłam:):):):) 

Dodam jeszcze (słyszałam wczoraj w TV), że głosowanie publiczności sobie, a werdykt jury sobie. Wyniki głosowania były inne, niż decyzje organizatorów, ale to są ponoć takie reguły konkursu (????). Według głosowania publiczności Polska powinna być na 5. miejscu.
12 maja 2014 16:05 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Przy okazji dyskusji na podobne tematy,zawsze zastanawiam się jakie stanowisko miałby w takiej dyskusji zdecydowany przeciwnik innej niż hetero orientacji,gdyby nagle okazało się ,że jego dziecko jest gejem ,lesbijką czy transwestytą.......

Jestem zdecydowanym przeciwnikiem innej niz hetero orientacji !!!  Ubrałabym sie w tolerancję.... bo też z zasady nie zabijam... Niech ta orientacja sama pyta siebie dlaczego ma wzwód na kał... Tolerancja jest też po to aby ujawniło się głęboko skrywane....  Jeżeli chodzi o PaniPan Kiełbasa to jest to ciacho, którego na pewno bym nie tkneła...))))
12 maja 2014 16:11
nowadanuta

Jestem zdecydowanym przeciwnikiem innej niz hetero orientacji !!!  Ubrałabym sie w tolerancję.... bo też z zasady nie zabijam... Niech ta orientacja sama pyta siebie dlaczego ma wzwód na kał... Tolerancja jest też po to aby ujawniło się głęboko skrywane....  Jeżeli chodzi o PaniPan Kiełbasa to jest to ciacho, którego na pewno bym nie tkneła...))))

Ja mówię o czymś innym- o tym co byśmy zrobiły gdyby się okazało ,że nasze dziecko ukochane nie jest hetero.....
12 maja 2014 16:24 / 2 osobom podoba się ten post
Drogie forumowiczki, w tej historii z ta pseudo kobieta wcale tak naprawde nie chodzi o tolerancje. Tutaj orientacja seksualna tego czlowieka nie ma nic do rzeczy. Zapewniam was ze nie jest to zaden transwestyta, poniewaz dla nich takie meskie atrybuty jak broda sa nie do przyjecia. Pare lat temu Eurowizje wygrala kobieta, nawiasem mowiac baedzo piekna, ktora w przeszlosci byla mezczyzna. Uwazam ze to absolutnie w porzadku, poniewaz kazdy ma prawo do bycia soba, a w tym konkursie przynajmniej dla mnie najwazniejszy jest talent i wspanialy glos. To wszystko miala ta kobieta i bez znaczenia jest jej plec. Natomiast w przypadku tegorocznego pozal sie Boze zwyciezcy chodzolo tylko i wylacznie o to, zeby zrobic szum wokol swej osoby w imie zasady, niewazne co mowia, byleby mowili. Dla mnie to zalosne, poniewaz akurat ten konkurs powinien promowac talent, ten prawdziwy. Niestety wychodzi na to ze to akurat jest mniej wazne od medialnosci i parcia na szklo. Szkoda. Az sie boje pomyslec, co jeszcze ludzie sa w stanie wymyslec, zeby zablysnac na piec minut. To naprawde zenujace. Jestem bardzo tolerancyjna, ale nie w przypadku glupoty.
12 maja 2014 16:25 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Ja mówię o czymś innym- o tym co byśmy zrobiły gdyby się okazało ,że nasze dziecko ukochane nie jest hetero.....

Kasiu ja Ci odpowiadam - ubrałabym sie w tolerancję... i ustalilabym, że samo musi sobie na pewne pytania odpowiedzieć bo nie otrzyma odpowiedzi od matki, która jest hetero...  Stanęłabym do tego normalnie...))))
12 maja 2014 16:29 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

A czy to ważne kogo kocha nasze dziecko? Ważne , że jest szczęśliwe, bo przecież skoro kocha to jest. Którzy prawdziwie kochający rodzice nie chcą szczęścia dla swojego dziecka?
12 maja 2014 16:34 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

skoro zadajesz takie pytanie,czyzbyś miala watpliwości co Ty bys zrobila?moje dziecko zostanie moim dzieckiem czy bedzie ono hetero,nie hetero,zielone czy niebieskie.I napewno nie mniej kochane .I odpowiedz moja w sumie jest jedna-gdyby moje dziecko sie takim okazalo mialabym powod aby dowiedziec sie czegos wiecej na temat tej choroby, bo ja to widze jako chorobe psychiczną.