Co robimy z zarobioną gotówką po przyjeździe do domu?

10 czerwca 2016 20:39 / 2 osobom podoba się ten post
Ja się wczoraj zastanawiałam co z zarobioną gotówka zrobiłam Podłoga do mojego azylu, drzwi wraz z montażem , piękny żyrandol, i jeszcze zainwestowałam w edukację mojego syna, ale broni się 13 - go, więc już w poniedziałek (proszę trzymać kciuki)... I jeszcze ten zjazd rodu w cenie dla hrabiów Jestem w 100% pewna, że gotówka ma konsystencję cieczy... Ciągle tak kurcze wycieka
10 czerwca 2016 20:44 / 8 osobom podoba się ten post
nowadanuta

ORIM kasa żeby krążyła to musi mieć takie źrodło, bazę... no takie małe jeziorko, ż którego wypływa... :-) I wchodzi w krążenie... Coś takiego jak Wda i Wdzydze... :-) My krążenie badamy, ąle całego nie widzimy..., a jednak Odra u źródła jest wciąż tą samą wodą mimo, że jej po wplynięciu do morza nie widzimy. Trudno sobie wyobrazić, że wody rzek się w morzach i oceanach nie mieszają, a mieszają sie tylko naa lądzie... Ja w Twoim pomyśle na "co zrobić z gotówką ?" krążenia nie widzę... :brak wiary: Ale może się mylę bo "głowy do interesów" i "głowy od interesów" nie mam... :lol2:

Taka inwestycja dla mnie to nie sposob na zarabianie ( krazenie) kasy. Podoba mi sie mysl,ze mozna miec dom z przeznaczeniem na urlopy.Dom w miejscu gdzie ludzie placa biura podrozy za kilka dni pobytu.Ja nie chce na tym zarabiac,wynajmowac itp.Chce to miec i tyle.To co obecnie jest w ofercie to naprawde urocze miejsce o cieplym klimacie pieknym cieplym morzu i slicznych uliczkach w starej zabudowie.
10 czerwca 2016 20:59 / 4 osobom podoba się ten post
ORIM

Taka inwestycja dla mnie to nie sposob na zarabianie ( krazenie) kasy. Podoba mi sie mysl,ze mozna miec dom z przeznaczeniem na urlopy.Dom w miejscu gdzie ludzie placa biura podrozy za kilka dni pobytu.Ja nie chce na tym zarabiac,wynajmowac itp.Chce to miec i tyle.To co obecnie jest w ofercie to naprawde urocze miejsce o cieplym klimacie pieknym cieplym morzu i slicznych uliczkach w starej zabudowie.

Piękne jest to Może kiedyś kopnę się na wycieczkę, ale mieć nie chcę żeby dla tego jednego miejsca stracić wszystkie inne
10 czerwca 2016 21:39
tyciek

he he he , Zosiu , a kiedy Ty była w PL ostatnio.... ? bo w świetle tego co wygrzebuję z netu i podczytuję ( 2 miesiące odcięta od informacji !!!) to ta skarpeta czy materac mogą być najbezpieczniejszym sejfem..... ( choć to absolutnie nie jest śmieszne :(  ) zapodaję link- może się otworzy ... no szczęka już nie opada ale wręcz wylatuje i wbija się w podłogę ..... załamka ....

http://rekinfinansow.pl/konfiskata-pieniedzy-bank/

Byłam w PL 17.-31.05.  ale to włamanie mieliśmy podczas mojego pobytu w DE na początku maja. Mąż był w pracy i gdy wrócił do domu ok.18.00 zastał rozwalone zamki i przekopane mieszkanie. W tym okresie grasowała w naszym mieście taka banda. Włamywali się i kradli tylko pieniądze i biżuterię. U mnie się nie obłowili, bo tych bogactw nie mam w domu. Zaburzenie i niepokój jednak pozostał.
11 czerwca 2016 23:58 / 3 osobom podoba się ten post
Przeznacze cala kase na pomoc dla uchodzców
12 czerwca 2016 07:16
Ami

Bardzo dobry pomysł . Może nie zjezdzaj do domu wiecej kasy będziesz mogła przeznaczyc na ten cel
12 czerwca 2016 10:48 / 1 osobie podoba się ten post
Ami

Oddam wszystko kase na ten cel,tylko dla tego ze jej nie mam
12 czerwca 2016 10:52 / 3 osobom podoba się ten post
Ami

Naprawdę masz tak wielkie serce,czy tylko chcesz być dowcipny?Jesli to drugie,to bardzo,bardzo słabo
12 czerwca 2016 13:17 / 3 osobom podoba się ten post
Marta

Naprawdę masz tak wielkie serce,czy tylko chcesz być dowcipny?Jesli to drugie,to bardzo,bardzo słabo

Naprawde.Pisze calkiem serio.Tak wlasnie zrobie.
12 czerwca 2016 13:22 / 5 osobom podoba się ten post
a ja zrobię sobie i rodzinie super wakacje -- nie moment i jeszcze nas wszystkich obkupię na wyprzedażach --- a czemu nie ?
12 czerwca 2016 13:26 / 4 osobom podoba się ten post
Ami

Naprawde.Pisze calkiem serio.Tak wlasnie zrobie.

Jak bedziesz już goły i wesoły to zrobimy na ciebie ściepę 
12 czerwca 2016 13:36 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

Jak bedziesz już goły i wesoły to zrobimy na ciebie ściepę :lol2:

W sumie to juz jestem goly i wesoly. Pieniadze ktore dostane na kpniec miesiaca przeznacze na uchodzcow. Tu nic nie potrzebuje. Jesc dostane mam gdzie spac i te pieniadze nie sa mi do niczego tak naprawde potrzebne.
12 czerwca 2016 14:29 / 3 osobom podoba się ten post
Ami

W sumie to juz jestem goly i wesoly. Pieniadze ktore dostane na kpniec miesiaca przeznacze na uchodzcow. Tu nic nie potrzebuje. Jesc dostane mam gdzie spac i te pieniadze nie sa mi do niczego tak naprawde potrzebne.

Zdaje się , że ja jestem uchodźcą ....mój numer konta : xxxxxx...........
12 czerwca 2016 14:40 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Zdaje się , że ja jestem uchodźcą ....mój numer konta : xxxxxx...........:lol3:

No napewno jestes w jakims stopniu uchodzca ale na wlasne zyczenie. Nie ucieklas z pl przed wojna tylko wyjechalas w celach zarobkowych. A co do twoje konta to mysle ze nie ma takiego numeru jaki podalas.
12 czerwca 2016 14:43 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Zdaje się , że ja jestem uchodźcą ....mój numer konta : xxxxxx...........:lol3:

No własciwie to ja też musiałam uchodzić z kraju......