Witam, od tygodnia znowu pracuje, sama niestety, może znajdzie się jakaś przyjazna dusza?
Witam, od tygodnia znowu pracuje, sama niestety, może znajdzie się jakaś przyjazna dusza?
Hej! A gdzie mieszkasz ? Ja w piatek jade do Bad Zwischenahn ! :) Pozdrawiam Cie Pati
Hej, znasz to miasteczko? Przepiękne, ja mieszkam w Jedeloh1, ok.8 km od Bad Zw, byłam w niedzielę autobusem, ale też mam zamiar pojechac tam rowerem.
Pozdrawiam i bezpiecznej podrózy w piątek Dorotee
Naprawdę śliczne miasteczko, kurort, w niedzielę byłam tez pierwszy raz, tez bym tam chciała być, ale wiedziałam gdzie jade i jestem zadowolona, same eleganckie kuracjuszki.
Zmień kolejność, zacznij od zwiedzania, to odstresowuje raz, dwa przełamuje lody z PDP albo jego rodzina, przy okazji wychodzi sprawa Twojej przerwy w pracy, będzie dobrze, jak będziesz mieszkać nad tym ich morzem, już zazdroszcze lekko:)
Naprawdę śliczne miasteczko, kurort, w niedzielę byłam tez pierwszy raz, tez bym tam chciała być, ale wiedziałam gdzie jade i jestem zadowolona, same eleganckie kuracjuszki.
Jestes jeszcze w DE, ja od 2 lutego będę w RASTEDE, to jest bardzo blisko BAD ZWISCHENAN.
Witaj, jak się nic nie zmieni to będę tutaj do 2 kwietnia:) ja jestem z drugiej strony Bad Zw, mam ok 8 km, czasem jadę rowerem, albo autobusem Pozdrawiam
To super, może uda nam się spotkać , jak będziesz miała ochotę, ja dojade autobusem :)
To do zobaczenia;) Chcialam sie wybrać do Rastede bo tam Ulla Popken ma sklep z końcówkami, ale wg Google trochę za daleko:)
To do zobaczenia;) Chcialam sie wybrać do Rastede bo tam Ulla Popken ma sklep z końcówkami, ale wg Google trochę za daleko:)
Witaj , jestem już w RASTEDE.Muszę jeszcze zobaczyć jak z moim dłuższym wolnym , wczesniej miałam pól soboty wolnej, mam nadzieje że to się nie zmieniło. Licze na spotkanko:)