Po prostu gotujesz w łupinkach, bez obierania.
Wersja hardcor - na talerz w łupinkach, sama obiera. Nie hardcor - po ugotowaniu, wylać do zlewu, zalać zimną wodą do 5 min, potem obrać i podać :)
Po prostu gotujesz w łupinkach, bez obierania.
Wersja hardcor - na talerz w łupinkach, sama obiera. Nie hardcor - po ugotowaniu, wylać do zlewu, zalać zimną wodą do 5 min, potem obrać i podać :)
juz wysłąłam zapytanie do firmy niech mi meilowo to wyjasnia jak dostane odpowiedz to napisze na forum , oni jak zwykle nie spieszą sie z odpowiedzią . Zainteresowali sie mna po prawie 2,5 m- C mojej pracy tu czy jeszcze żyje hi hi hi teraz dopytuja sie o stan podopiecznego oraz jaka rodzina aby przekazac info dla zmienniczki ja tak dobrze nie miałam bo ta oferta była nie sprawdzona i przyjechałam w ciemno i to na dodatek mój pierwszy wyjazd prawdziwy HARKOR
Jestem w Niemczech 6 miesięcy bez przerwy chodzi o przekroczenie podatkowe , nie zrozumiałam ich , chyba o ustawie o podwujnym opodatkowaniu ale mnie tu coś sie nie zgada , może to tyczy sie pracowników delegowanych
Mam gdzieś w papierach ,do jakiej sumy nie zwracamy podatku ,ale to duża suma ,myśle że nie mogłaś jej przekroczyć przez 6 miesięcy .
mam do 800 tyś e netto,zysk powyżej 10000 tyś do zapłaty 390 e
ja mam 1000 E netto m-c.
A mój pacjent jeszcze żyje. Musiałam sie w nocy schować pod kołdrę bo centralne jest sterowane automatycznie i sie w nocy rozłaczyło. Można było strzelać zębami. Co godzinke nastawialam budzik i zaglądałam do PDP. No cóz na cudowne ozdrowienie nie ma co liczyć jedynie na to że dłużej się pomęczymy :(( Uporządkowałam trochę łóżko zmieniłam z pomocą Pflegediens pizame na świeżą. Świeżą kołdrą przykryłam i czekamy. Musze mieć na zmiane kołdry bo płyny przelatują przez ręce, nerki prawie nie pracują. Pierwszy raz w życiu takie coś widze na oczy. Ufffff...ciężko!
ja mam 1000 E netto m-c.
Dobra udało mi się jakoś wszystko ogarnąć...
byłam u Włocha i zjadłam lasagne, ale tak mi jeździ w żołądku, że aż się boję co to będzie... może do wieczora mi przejdzie... kurcze...
Dobra zdrzemnę się odrobinę i idę pod prysznic się pindrować!
??cosik nie rozumiem,bo nie zdarzylo mi sie szafowac sloganami cokolwiek to znaczy:)jesli nie przezylam to nie bede pisac,ze przezylam:)choinka spac nie moge ale widze ze jest nas wiecej:)