Kujawsko-Pomorskie

22 września 2013 20:48
wisienka

A ja chcialabym byc kiedys na steli w Bochum, niestety nie udaje mi sie :((

A nie możecie takich spraw załatwiać przez maila? Moderator

23 września 2013 12:31
wisienka

A ja chcialabym byc kiedys na steli w Bochum, niestety nie udaje mi sie :((

Ja jestem niedaleko Bochum - Gelsenkirchen, jakby co tutaj od połowy listopada będzie miejsce wolne, Wisienka jeśli masz ochotę możemy coś zadziałać ;)
24 września 2013 21:01
Pozdrawiam KRAJANKI na sąsiedniej ziemi,jestem z miasta na północ od Bydgoszczy i dopero was znalazłam bo mam internet na dobre od dwóch tygodni a jestem trzeci miesiąc w Dolnej Saksoni i szukam na listopad i grudzień aby byc na zastępstwo,teraz obstawiam pierwszy raz babciusia bardzo mnie pilnuje mieszka sama i wielu ludzi się przewijało i jest w miarę,chociaż przesada ale potem przeprasza
24 września 2013 22:03
Pozdrawiam:)
25 września 2013 09:11
mashel

Pozdrawiam KRAJANKI na sąsiedniej ziemi,jestem z miasta na północ od Bydgoszczy i dopero was znalazłam bo mam internet na dobre od dwóch tygodni a jestem trzeci miesiąc w Dolnej Saksoni i szukam na listopad i grudzień aby byc na zastępstwo,teraz obstawiam pierwszy raz babciusia bardzo mnie pilnuje mieszka sama i wielu ludzi się przewijało i jest w miarę,chociaż przesada ale potem przeprasza

Mashel witamy! Fajnie że już masz internet i możesz tu do nas zaglądać ;-))
25 września 2013 15:21
mashel

Jezeli chcesz napisz do mnie na priv,bede zjezdzala z DE pod koniec listopada,moze bys wskoczyla?
04 października 2013 17:21
Jestem z Torunia .Prawie 2 tygodnie jestem na Bawarii , a mam być 2 m-ce .U tej rodziny pierwszy raz . Nie jest zle .zobaczymy jak będzie dalej . Pozdrawiam
04 października 2013 17:27
Miliard w rozumie

Jestem z Torunia .Prawie 2 tygodnie jestem na Bawarii , a mam być 2 m-ce .U tej rodziny pierwszy raz . Nie jest zle .zobaczymy jak będzie dalej . Pozdrawiam

Pozdrawiam,na Bawarii jest fajnie,powodzenia.
08 października 2013 20:54
Miliard w rozumie

W jakiej miejscowości dokładnie jesteś na Bawarii?

11 października 2013 17:55
Jestem we wiosce niedaleko Donawort
11 października 2013 18:12
Miliard w rozumie

Jestem we wiosce niedaleko Donawort

A podaj mi kod, bo ja tez na Bawarii
11 października 2013 18:17
iwunia

A podaj mi kod, bo ja tez na Bawarii

A TY gdzie jesteś?  moj 86663
11 października 2013 19:35
Miliard w rozumie

A TY gdzie jesteś?  moj 86663

Niestety jesteśmy daleko od siebie ,w odwrotnym kierunku,ja jestem za Monachium !!!!!
20 października 2013 21:43
Witam, jestem nowa z okolic Bydgoszczy.
21 października 2013 09:37
monika77

Witam, jestem nowa z okolic Bydgoszczy.

Witaj  Monika. ja do Bydg mam 50km, mieszkam bliżej Nakła. Jeździsz na opieki czy dopiero chcesz zacząć? w razie pytań jesteśmy pomocne ;-)