Tak wiem, dlatego pytam o cene sticka
Tak wiem, dlatego pytam o cene sticka
jakos laptopa ma znaczenie ale nie az tak wielkie jesli tylko przegladasz pliki bez wizji czy muzyki.Proponuje ci (jesli potrafisz to zrobic ) to uwolnij ile sie da RAM.Mowiac inaczej wylacz wszystkie "upiekrzenia" w ststemie.jesli np masz Vista to wylacz pasek boczny,wylacz automatyczne uruchomianie sprzetu programy startowe,dostosuj efekty wizualne,zrezygnuj nawet z ulubionego zdjecia na pulpicie.Wszystko to razem uwolni ci troche pamieci RAM a tym samym lapek bedzie pracowal troszke szybciej. Oczyszczaj i rob defragmentacje dysku z systemem.Powodzenia
I pewnie pomoże,bo wygląda na to że Skype się "wysypał".
Czyli co ?? Mam skype usunąć z programów ????
Czyli co ?? Mam skype usunąć z programów ????
Ja sticka kupiłam w Polsce bez Simlocka, ale z tego co wiem to tyle kosztuje ile napisałaś. Ja za swojego dałam ponad 100 zł. Doładowanie co miesiąc jak już kupisz Sticka kosztuje 15 euro. Czyli pierwszy miesiac wyniesie Cię ponad 50 euro.
Możesz tak zrobić,i zainstalować najnowszą wersję,ale zastosuj się do postu Emilli,jeżeli faktycznie masz Windowsa XP,to bez Servicepack najnowsza wersja Skypa nie będzie działać.
Dziekuje wszystkim ale niestety nie dziala mi nic,nie moge zainstalowac skype,jestem bezradna...cały czas mam ten komunikat -kernel 32 dill
spróbuj znaleźć jakąś starą wersję skype i ją zainstaluj,czasem jest tak,że najnowszej wersi nie będzie można zainstalować
nic,d....a nie da rady...a juz nie mam siły..dzięki..
Dziekuje wszystkim ale niestety nie dziala mi nic,nie moge zainstalowac skype,jestem bezradna...cały czas mam ten komunikat -kernel 32 dill
nic,d....a nie da rady...a juz nie mam siły..dzięki..
Kupiłąm stika w Aldi, zmienniczka pomogła mi zaistalować. Mimo to miałam 2 dni problem z połączeniem z internetem , zasięg jest cały czas , ale nie łączyło mnie. Teraz udało missię połaczyć , ale cały czas wyskakuje mi okno z taką treścią: Die Buchung der 24 Stunden internet-Flatrate in Kombination mit Ihrer bereits gebuchten Option nicht möglich.
Co zamknę to okno, to za chwilę sie otwiera. Boję się , ze jak rozłączę internet, to znów bede miała problemy. Podpowiedzcie mi coś. Prosze!!!
Do jutra zeżre ci cale 15euro!!!!Masz nieustawioną taryfę!!!Dlatego sie to okienko w dole ekranu pokazuje,po prawej,co nie?takie male.
To duze okno ALDI TALK MOBILES INETRNET MIT ALDI powinnaś miec na niebiesko.kliknij,otwórz,są 3 oknienka ,na dole masz INNA TARYFA-tzreba tam kliknąć i ustawic wlasciwą.Ale juz chyba to ci sie dzis nie uda ,zeby ustawic na 30 dni na koncie /górne okienko MEINE TARIF/ musi byc 15 euro i naczej nic ztego.I dopoki nie pokaze się w oknoe głownym ,tym z kółkiem,po prawej na dole napis 30TAGE INTERNET FLATRATE nie wolno klikac na kółko i właczac netu bo zżera całą kasę!!!!!